3000 TL APU sistem toplama önerisi

Bütçe
3000

Buyurun burada toplamıştım. Üstteki Sharkoon PSU iyi değil. SSD kronik sorunlu. Aynı zamanda RAM 8 GB. Bu sistem daha iyi.

Bütçeyi 3500 yapabilirseniz bu sistemi öneririm uzun süre götürür sizi.

560 yerine ikinci el miningsiz 570 tercih etseniz iyi olur.

Buyurun burada toplamıştım. Üstteki Sharkoon PSU iyi değil. SSD kronik sorunlu. Aynı zamanda RAM 8 GB. Bu sistem daha iyi.

3500 TL'ye elbette ben de daha iysini toplarım ama burada 3000 TL'lik istiyor. Senin yaptığın sistemde SSD'di de yok. Bu arada Sharkoon PSU fiyatına göre en iyi PSU'lardandır.

Eğer ssd'yi değiştirmek istersen Şunu da önerebilirim:::>Kingston A400 Serisi SA400S37/240G 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
APU dendiği için dedim, alıp kullanılacaksa Vega 8 de baya iş görüyor. Ekran kartı takacaksanız, 3400G daha mantıklı.
Haklısınız benim hatam. Bir kaç ay APU olarak kullanacağım. Daha sonra GTX 1650 almayı planlıyorum. Ryzen 3 3200G alacaktım fakat darboğaz yapıyormuş o yüzden vazgeçtim.
Teşekkür ederim ama fiyatına göre biraz kötü geldi gözüme.

3300 bütçemi biraz aşıyor gibi. Ben kendim şu sistemi topladım düşünceleriniz nelerdir acaba.

http://www.hepsiburada.com/adata-xp...g16a-sr30--p-HBV00000KAOWQ?magaza=Hepsiburada x2

Elimde 120GB SSD var şimdilik yeter daha sonra ek HDD alacağım.
Bana kasa ve psu önerebilir misiniz?
Ayrıca bir kaç ay sonra ekran kartı almayı düşünüyorum sizce r5 3400g ve b450 s2h GTX 1650'yle uyumlu olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı