3000 TL APU sistem toplama

  • Konuyu başlatan BayYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 979
Bütçe
3000 TL
Gametech, Power Boost gibi markaların PSU'larını alınca neler olabileceğine bir tane örnek. Bir de bu PSU modüler, kağıt üzerinde diğer Gametech ürünlerden daha kaliteli.

Merhaba Arda bey sanırım konuyu hiç okumadınız yada başlığa bakıp bu şekilde bir yorum yaptınız. Konuyu açan kişinin en son yorumunu sizinle paylaşıyoruz. Takdir sizin sadece şunu belirtmek istiyorum size aynı şartlarda siz bir ürün sattığınızı düşünün ve sattığınız kişinin anakartı bozuk olduğu için size ürünü power bozuk diye iade etmek istedi ve kablosu kesik hiçbir kutu olmadan siz olsaydınız bu ürünü iade alırmıydınız. Alan müşteride daha sonra bize anakartının bozuk olduğunu psuda hiçbir sorun olmadığını belirtti. Şimdi bu bir rezaletmidir. Burada mağdur olan kim lütfen cevap verirmisiniz kullanıcının yorumunu sizinle paylaşıyorum
1619002978203.png
 

Dosya Ekleri

  • 1619002746409.png
    1619002746409.png
    185,7 KB · Görüntüleme: 20
Firmamız müşteriye bütün bilgileri iletti bu konuyu açmadan önce. Gönderdiği powerın kablosu kesik geldiğini ve kutusuz olarak gönderdiğini ve testlerde de hiçbir sorun olmadığı için geri yolladık. Sizden ricam markamızın ürünlerini kullanmadan yorum yapmamanız bütün psu ürünlerimizde 5 adet koruma mevcut olup bu zamana kadar patlayan ve müşteri bilgisayarına zarar veren bir ürünümüz hiç olmadı. Böyle konular olsaydı zaten şikayetvar gibi sitelerde mutlaka görürdünüz. iyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı