slayerninja90325
Hectopat
Daha fazla
İllaki beyaz istiyorum derseniz bu.Aklımda bu var, fakat beyaz değil bunun gibi modeller arıyorum.
Endorfy Thock %75 Wireless Kailh Gaming Klavye
Tercih ettiği silah olarak imzalı bir klavyesi olan bir süper kahraman olsaydı, bu Thock %75 Kablosuz Kırmızı olurdu.www.gaming.gen.tr
Bu fiyatlara çıkıp hala red switch istediğinize emin misiniz?
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Bej Fiyatları ve Özellikleri
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Bej en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İllaki beyaz istiyorum derseniz bu.
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AK870 Plus Tuş Sayısı 84 tuş Yapı Gasket montaj Knob Metal knob Ekran TFT ekran Plaka Slotlu PC plaka Ses Yalıtımı 5 katmanlı ses yalıtımı Bağlantı Türü Üç modlu (Kablolu + Bluetooth + 2.4 GHz)...ajazzturkiye.com
AJAZZ AK820 Pro White Purple Gift Switch
Hem meraklılar hem de profesyoneller için tasarlanan Ajazz AK820 Pro, yenilmesi zor bir yenilik ve işçilik kombinasyonu sunar.www.gaming.gen.tr
Dikkat ederseniz benim attığımda harfler alt tarafta. Gayet görülebilir yerde. Red switch den daha iyi switchler.Piyasadaki diğer switchlerin sesini sevmiyorum, red switch sessiz olduğu için tercihimdir, oda şartları buna el veriyor, diğer switchler her türlü ses çıkartıyor bana göre.
Birisinde klavye harfleri gözükmüyor diğer ikisi de red switch değil hocam anlamadım. Attığım örnekteki gibi hiç beyaz bulamaz mıyım
bu tarz özellikler bir halda zor bulunur ama bence kasası size en uygun olanı bulun. 2000tl civarına bir şey bakın 1000tl kenara ayırın onla da ışık geçiren keycap takarsınız bir de red switch takarsınız tam istediğiniz şekilde olurPiyasadaki diğer switchlerin sesini sevmiyorum, red switch sessiz olduğu için tercihimdir, oda şartları buna el veriyor, diğer switchler her türlü ses çıkartıyor bana göre.
Birisinde klavye harfleri gözükmüyor diğer ikisi de red switch değil hocam anlamadım. Attığım örnekteki gibi hiç beyaz bulamaz mıyım
Bu tarz özellikler bir halda zor bulunur ama bence kasası size en uygun olanı bulun. 2000TL civarına bir şey bakın 1000TL kenara ayırın onunla da ışık geçiren keycap takarsınız bir de red switch takarsınız tam istediğiniz şekilde olur.
K70 kendim deneyimledim. Emin ol attıklarımızın switchleri daha iyi.Normalde aklımdaki Corsair K70 Core RGB TKL idi fakat hotswap falan fistan özellikleri olmadığı için endorfy düşünmek zorunda kaldım doğru mu yaptım bilmiyorum ama.