3000 TL Bluetooth kaliteli F/P kulaklık önerisi

Bütçe
3000 TL

ZiyaEnes

Femtopat
Daha fazla  
Rampage Pulsar RM-K1 kablolu kulaklık kullanıyorum ancak sürekli kablonun bükülmesi ve dolanması gibi sorunlardan artık bıkkınlık geldi klasik şikayetler tabii ki de bunlar. Şu sıralar Bluetooth kulaklık arayışına girdim. Oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak, temiz, kaliteli ses veren, oyun için uygun olduğunu düşündüğünüz kulaklıklar ve varsa önerilerinizi almak istiyorum. Evde JBL T460BT var ancak kulak pedleri küçük olduğu için ortalama 1 saat sonra falan kulaklara baskı yaptığı için ağrı oluyor o yüzden onu oyun oynarken veya PC'deyken kullanamıyorum. İnternetten pek satın alma taraftarı değilim. Genellikle vatan ve Teknosa gibi mağazalar tercihimdir...
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Hocam bu bütçede kaliteli wireless oyuncu kulaklığı çok fazla yok, stok gelmesini beklerseniz ATK Mercury M1 bu civarlardaki en iyi alternatif olacaktır. H3 Pro tarzı outdoor kulaklıklar alırsanız çok fazla gecikme problemi yaşarsınız, oyun deneyiminizi baltalar. O yüzden naçizane tavsiyem sizin için neyin daha öncelikli olduğuna karar vermeniz:

-Düşük gecikmeyle daha iyi tepkisellik ve daha güçlü oyun deneyimi istiyorum diyorsanız bu bütçedeki kablolu oyuncu kulaklıklarına bakın.

-Önemli değil, rekabetçi oyun falan oynamıyorum benim için kablosuz olması ve konfor önemli diyorsanız bu bütçedeki diğer kablosuz kulaklıklara bakın.

Kablolu tarafa kayarsanız Fifine H6, Cloud III gibi alternatiflere yönelebilirsiniz.

-Önemli değil, rekabetçi oyun falan oynamıyorum benim için kablosuz olması ve konfor önemli diyorsanız bu bütçedeki diğer kablosuz kulaklıklara bakın. Genel olarak bu yazdığın yazı tercihimdir. CS2 oynuyorum arada ama aşırı rekabet havam yoktur. Assetto Corsa falan oynarım bayağı. Bu arada bütçe 3600TL. Mikrofon ve sesi kaliteli olsun benim için tamamdır sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı