3000 TL bütçe ile klavye önerisi

• Konuyu başlatan sevz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 239

sevz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yıllardır çöp membran bir klavye kullanıyorum. Fiyatına göre kalitesi iyi olan bir klavye arıyorum. Tercihim TKL veya %75'ten yana olur mekanik öneriyorsanız sessiz istiyorum ben Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum fakat ayrı bir şey önerirseniz daha hoş olur tavsiyelere açığım.

Merhaba arkadaşlar, yıllardır çöp membran bir klavye kullanıyorum. Fiyatına göre kalitesi iyi olan bir klavye arıyorum. Tercihim TKL veya %75'ten yana olur mekanik öneriyorsanız sessiz istiyorum ben Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum fakat ayrı bir şey önerirseniz daha hoş olur tavsiyelere açığım.
Hocam asusun Tuff Gamıng K3 modeline bakmanı tavsiye ederim red swıtch

Ak820 Pro seviyesinde bir klavyedir hatta bir tık daha iyi diyenler var ve fiyat aşırı uygun şu an yapıştır düşünme bile stoğu bitebilir arada yeniliyorlar denk getirirseniz alın derim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı