3000 TL bütçem ile klavye önerisi

Bütçe
3000
Dostum merhaba, klavye geldi. İnanılmaz tok bir klavye, bu kadarını beklemiyordum. Bir önceki klavyem linear switchti, dolayısıyla şu an tuşlardan çok güzel bir geri bildirim geliyor. Ses konusunda sesli bir klavye değil, tok bir ses var diyebilirim.

Amazon'dan aldım, tavsiye ediyorum kesinlikle.

Kanka şey soracağım sence top 75 mi yoksa senin klavye mi bir top 75'e bakarsan sevnirim.

Kanka şey soracağım sence top 75 mi yoksa senin klavye mi bir top 75'e bakarsan sevnirim.
Top 75 linear switch diye biliyorum.

Eğer benim gibi klavyenin bir geri bildirim hissi olsun diyorsan top 75 senin beklentilerini karşılamaz. Ben de bu klavyeyi almadan önce gamakay mk61 linear switch kullanıyordum. Red switch ve blue switchli klavyelerim de olmuştu. Linear switchi kullanırken son zamanlarda hissizlikten dolayı rahatsız oldum ve şuan ki klavye tam ayarında diyebilirim. Ne blue switch gibi taka tuka sesli, ne de linear veya red switch gibi sessiz.

Ayrıca klavye kaliteli gerçekten, yerinde çok ağır. Seçim senin.

Bütçe çıkarsa bu.

Eğer benim gibi klavyenin bir geri bildirim hissi olsun diyorsan top 75 senin beklentilerini karşılamaz. Ben de bu klavyeyi almadan önce gamakay mk61 linear switch kullanıyordum. Red switch ve blue switchli klavyelerim de olmuştu. Linear switchi kullanırken son zamanlarda hissizlikten dolayı rahatsız oldum ve şuan ki klavye tam ayarında diyebilirim. Ne blue switch gibi taka tuka sesli, ne de linear veya red switch gibi sessiz.

kanka bilemiyorum ya çok arada kaldım

knk o klavyenin switchleri çıkıyomu?

Bütçe çıkarsa bu.
bütçe olsa onu alcaktım ama 3000 lirayı da en üst seviye normalde 2000 di

Amazon.com.tr
knk senin ki bu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı