3000 TL bütçeye 1080 almak mantıklı mı?

Bütçe
3000

sky1nsouls

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Letgo'dan GTX 1080 8 GB Founder 2500 TL'ye alacağım. 2060'dan daha performanslı olduğunu gördüm sizce mantıklı mı? Bütçem maksimum 3000TL'ye çıkabilir.

Merhaba arkadaşlar, Letgo'dan GTX 1080 8 GB Founder 2500 TL'ye alacağım. 2060'dan daha performanslı olduğunu gördüm sizce mantıklı mı? Bütçem maksimum 3000TL'ye çıkabilir.

Aşırı iyi fiyat kesinlikle direkt alın o fiyata. Ama iyice bir araştırın hatta kendiniz test etmeye çalışın kartı.

Teşekkürler arkadaşlar.

Mantıklı görmüyorum eski çip var çok yakar. Ek olarak artık kaç yıl doldurdu daha mantıklı kart seçimi yapılabilir.

Hocam şimdi 3bin TL bandındaki kartlara baktığımızda 1080 çok üst düzey FPS değerleri veriyor. Çok yakmasının bir zararı olmaz işten güçten gelip 2-3 saat oyun oynayıp yatıyorum. :)

Teşekkürler arkadaşlar.

Hocam şimdi 3bin TL bandındaki kartlara baktığımızda 1080 çok üst düzey FPS değerleri veriyor. Çok yakmasının bir zararı olmaz işten güçten gelip 2-3 saat oyun oynayıp yatıyorum. :)

Hocam iki dezavantaji var birisi cok eski olmasi bu da ne zaman ariza cikarayigini belli etmez ikinci olarak ise DLSS ve RTX gibi seyleri kullanamazsiniz.

3K civarına RX 6600 daha mantıklı bir tercih olabilir.

Bunun yanında 2,5K eğer sorunsuzsa GTX 1080 için çok iyi fiyat tabii onu da belirtmek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı