Ben ikisini de kullandım fakat 5. seri bana göre biraz kötü. Ben şu anda 4 classic kullanıyorum. Çünkü classic de çerçeve var. O çerçeve dokunmatik ekrana göre müthiş bence...
Ben ikisini de kullandım fakat 5. seri bana göre biraz kötü. Ben şu anda 4 classic kullanıyorum. Çünkü classic de çerçeve var. O çerçeve dokunmatik ekrana göre müthiş bence...
Hocam böyle bir görüş çok mantıklı olmaz sanki tamam tüm özellikleri kullanılabiliyor ancak çoğu kişi tüm özellikler için pil ömründen feragat etmek istemiyor.
Hocam bu saatin ikinci el piyasasının çok olmasının nedeni bu iPhone kullanıcıları alıyor sonra bakıyorlar eşleşmiyor sonra ikinci el satıyorlar.
Kendi sitesinde yazıyor: *Link*
Hocam GT 3 42mm olabilir iPhone ile uyumu iyi uzun pil süresi. Bir de bayan saati olarak güzel bir görünümü var.
Eksisi Apple Watch gibi uygulama yüklenmiyor.
Fiyarı bütçenin bir tık üstünte 3500.
En ucuz Huawei Watch GT 3 42mm Elegant Edition Beyaz Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Watch GT 3 42mm Elegant Edition Beyaz Akıllı Saat özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!