3000 TL civarı monitör önerisi

Asıl sen ne anlatıyorsun? Ben iade hakkı yok mu dedim niye kötü bir ürünü alıp bir de test yapsın bu arkadaş. Almaya değmeyecek bir monitörü alıp hem vaktini hem parasını harcamış oluyor. İade etmek için belki uzun süreler beklemesi gerekecek belki ürün arızalı gelecek iade etmek isteyecek kabul etmeyecekler yok servisiydi yok raporuydu uğraştıracaklar. Bu liste uzar gider böylece.

Bende sana atayım al. Sadece Trendyol üzerindeki yorumlarda 5 tane UFO testi fotoğrafı var onlardan sadece birisinde temiz gözüküyor. Temiz gözükmesinin sebebi de UFO testinin hızının 120 piksele ayarlanmış olması. Ötekiler 960 pixelde yapmışlar.

Eki Görüntüle 1814581

Eki Görüntüle 1814582

Eki Görüntüle 1814583

Eki Görüntüle 1814584

Bu tek temiz gözüken ama temiz gözükmesinin tek sebebi saniyede120 piksel hızında olması UFO'ların. Ayrıca yorumunda ghosting olduğunu da yazmış.

Eki Görüntüle 1814585

Bende bunlar var. Sen neler atacaksın bekliyorum?

(Benim gibi UFO testlerini atmanı bekliyorum. Öyle birkaç monitörden anlamayan kullanıcı yorumunu atacaksan hiç atma.)

Aslında bunları atmama bile gerek yoktu kısaca CTRL+F yapıp ghosting yazsaydın yorumlarda ne kadar ghosting şikayeti olduğunu kendin de görürdün.

Bu ürünün tek kusuru ghosting bile değil ama onlardan bahsetmeye gerek yok. Sadece alınmaması için bu ghosting durumu bile yeterli.

@Gökberk Okçu forumda olmasak söyleyeceğimi biliyorum ya sana neyse...
Uzatma dediğim hâlde uzatmışsın bunu kenara koyuyorum, kanıtlarıyla gerekçe sunduğun için teşekkür ederim.”Forumda olmasak …” kısmını da görmezden geliyorum, klavye delikanlılığına lüzum yok.Daha fazla bildirim gönderme dostum zahmet olmazsa.İyi günler dilerim.

Excalibur monitorden bir farki yok onun da.

Flat monitörler ile Curved monitörleri karşılaştırmak bence biraz saçma. Curved aldığın zaman biraz zorunluluktan VA alıyorsunuz ama flat monitörlerde uygun fiyata IPS veya TN panel bulma şansınız var. Diğer sorunda 200 Hz VA olduğundan Casper'ın daha fazla ghosting yapacağı gerçeği, biliyorsunuz ki ghosting sorunu üretilen 120+ Hz ve sonrasında artar VA panellerde bu demektir ki 200 Hz daha kötü UFO testi demek konuşulan modelde. Tabii G3'te tercih edilecek bir seçenek değil bunu tartışmıyorum gerek de yok ama Casper'dan muhtemelen iyidir, en azından ayak ve stant olarak. Bkz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı