Anca vakit bulup test edebildim. Once normal bir oyun videosu acip izledim, hicbir gecikme gozume batmadi. Gayet rahat bir sekilde izleyebildim. Sonrasinda kisa bir roportaj izledim, agiz-ses senkronizasyonu konusunda asla bir sorun yasamadim. Hicbir gecikme hissetmedim. En son Witcher dizisinden bi' bolum acip izledim ve gene gozume hicbir gecikme carpmadi. Kiliclarin birbirine vurma sesinde belki ufacik bir gecikme vardir, orayi net cikartamadim ama asla gozume batan bir sorun gormedim.
Tek yasadigim sorun video izlerken durdurursam tekrar baslatinca ufak bir seste kayma oldu. Tekrar durdurup baslatinca sorun duzeldi ama neden oluyor bilmiyorum. Diger Bluetooth kulakliklarda da bu sorun var midir onu da bilmiyorum. Gene de cok sinir etmedi, cabucak duzeltebildim ve bir sorun cikartmadi.
Oyun oynama testi yapamadim fakat orada da asiri rekabetci bir oyun olmadigi surece sorun cikartacagini sanmiyorum. Genel izlenimim iyi yonde. Sunu da soyleyeyim, genelde ufak bir sorun bile olsa gozume batiyor benim ve yaptigim yaklasik 1 saatlik testte hicbir gecikme/sorun gozume batmadi. (Durdurma sorunu haric.)
Baska bir sorun olursa yazarsin, musait olunca bakmaya calisirim. Eger alirsan simdiden hayirli olsun.
Bu arada bilgisayara baglamak da cok kolay, eslestirme dugmesine basili tuttugum zaman direkt olarak bilgisayar tanidi zaten.