3000 TL civarı telefon önerisi

Bütçe
3000 civarı

ygtunacan

Femtopat
Katılım
23 Eylül 2020
Mesajlar
25
İstediğim telefon uzun ömürlü olsun istiyorum 1 2 sene kullandıktan sonra pilde sıkıntı veya görüntüde kasma donma yavaşlama olsun istemiyorum. Fazla oyun oynayan birisi değilim ses, pil, kamera, hız ve akıcılık benim için daha önemli aklımdaki telefonlar şunlar;
Red mi Note 9 Pro.
Samsung m51.
Realme 7 Pro.
Poco X3 nfc.
Herkes birisini çok övüyor tarafsız konuşan yok kararsız kaldım.
 
Sizin ihtiyaçlarınız daha önemli telefonun hangi yönünü daha çok kullanıyorsanız ona göre öneri yapabilirim.
Ben sosya medya instagram youtube netflix twitch arada bir Wild Rift oynuyorum kamerası pili ses kalitesi ön planım olur ve en başta akıcılığı hızı görüntü kalitesi baş ağrıtmayan bir telefon yani.
 
Ben sosya medya Instagram YouTube Netflix Twitch arada bir Wild Rift oynuyorum kamerası pili ses kalitesi ön planım olur ve en başta akıcılığı hızı görüntü kalitesi baş ağrıtmayan bir telefon yani.

Kaçak telefon düşünürseniz Poco F2 Pro biçilmiş kaftan gibidir 3500 civarına bulabilirsiniz. Hayır garantili olsun derseniz ise bütçe yeterli ise M51 oldukça iyidir biraz daha az bütçeye mi Note 10 Lite var. Eğer bunlar fazla geldiyse Note 9 Pro'da alabilirsiniz. Ben olsam M51 alırdım çünkü ekranı olsun batarya olsun işlemci ve kamerası olsun o segmentteki bütün telefonlardan üstün. Bence M51 alın.
 
90 HZ ekranı güçlü bir işlemcisi ve sağlam bir batarya kapasitesi ile kesinlikle Realme 6 Pro öneririm 4 aydır kullanıyorum gayet güzel ve sağlam bir telefon bataryası sıfırdan yüze yaklaşık 30-35 dakikada doluyor ve sakın Realme 7 Pro almayın çünkü Realme 6 Pro çok daha iyi bir telefon umarım yardımcı olmuşumdur.
 

Geri
Yukarı