Merhaba, krampon almayı düşünüyorum, bütçem 3000 TL ve belirli bir zeminde oynamayacağım için henüz bir krampon bulamadım. Genellikle defans oynuyorum ama ileride kanatlara geçme ihtimalim var. Sizce bu fiyata isteklerine uygun bir krampon var mı?
![]()
İşte Sana Göre Sportif Bir Ürün!
Tiempo Legend 10 Academy Fg/Mg Erkek Siyah Futbol Krampon DV4337-040 3299.90www.sportive.com.tr
Nike Tiempo Legend 10 Academy Çoklu Zemin Kramponu. Nike TR Hücumda Tadic ve İcardi, defansta Süper Lig'den birisi giyiyordu şuan ismini unuttum.Merhaba, krampon almayı düşünüyorum, bütçem 3000 TL ve belirli bir zeminde oynamayacağım için henüz bir krampon bulamadım. Genellikle defans oynuyorum ama ileride kanatlara geçme ihtimalim var. Sizce bu fiyata isteklerine uygun bir krampon var mı?
Merhaba, krampon almayı düşünüyorum, bütçem 3000 TL ve belirli bir zeminde oynamayacağım için henüz bir krampon bulamadım. Genellikle defans oynuyorum ama ileride kanatlara geçme ihtimalim var. Sizce bu fiyata isteklerine uygun bir krampon var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.