3000 TL direksiyon seti önerisi

Hocalarım g27 3k'ya buldum. Sizce iyi midir test ederken nelere dikkat etmem gerekiyor
 
Test ederken yüksek force feedback ile bir oyun açıp direksiyonu çevirin. Eğer aşırı bir tıkırtı varsa sorun vardır. Ayrıca ölü bölge yani deadzone var mı diye bakın çünkü G27'de encoder kırılması sorunları vardı. Pedalları test edin en sona kadar basarak. Bir de fiziksel sorunu var mı diye bakın. Simidin derisi bazı bölgelerde parlaklaşmışsa çok kullanılmıştır. Ayrıca orijinal adaptör var mı diye bakın. Tuşları deneyin çalışmayan tuş var mı diye. En son kabloları kontrol edin.
 
Test ederken yüksek Force feedback ile bir oyun açıp direksiyonu çevirin. Eğer aşırı bir tıkırtı varsa sorun vardır. Ayrıca ölü bölge yani deadzone var mı diye bakın çünkü G27'de encoder kırılması sorunları vardı. Pedalları test edin en sona kadar basarak. Bir de fiziksel sorunu var mı diye bakın. Simidin derisi bazı bölgelerde parlaklaşmışsa çok kullanılmıştır. Ayrıca orijinal adaptör var mı diye bakın. Tuşları deneyin çalışmayan tuş var mı diye. En son kabloları kontrol edin.

İlan bu hocam temiz duruyor bu dişliler eğer aşınmışsa tamir ettirme gibi bir şansımız yok mı?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-08-19-12-20-38-687_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2022-08-19-12-20-38-687_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 12
İlan bu hocam temiz duruyor bu dişliler eğer aşınmışsa tamir ettirme gibi bir şansımız yok mı?
Tamir eden yer bulmak çok zor. Siz parça değiştirmek isteseniz hem orijinal gibi olmaz hem parça bulmak zor. (encoder hariç, kırıldığından dolayı onun piyasası biraz fazla, özellikle metal)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı