3000 TL Dirt Jump bisiklet önerisi

FirtinaKoparan

Picopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
192
Çözümler
1
2000-3000 TL arası ikinci el Dirt Jump bisiklet önerilerinizi bekliyorum, mümkünse downhill çok daha iyi olur. @Bulut Uzer (Bir konu daha açmıştım ama @Bulut Uzer hocama etiket attığımda gitmemişti bu yüzden tekrar açtım.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mesajdan sonra ben tatile çıktım. Bu konu için tekrardan üzgünüm. Şimdi detaylıca anlatayım o kadar beklettiğime değsin. İlk olarak üzücü haber, bu fiyat aralığında artık DH değil DJ bile bulamazsın. Gösterilenler de çer çöp olarak adlandırdığımız bisiklet veya parçalar olur.

Bütçeni arttırman en olası yol gözüküyor. Ama bunu yapabileceğini pek sanmıyorum "yanlış anlama lütfen". Heves kırıcı olmak istemem ama BMX ile başlamanı öneririm. Hem böylelikle hareketlerin tam oturur, düşmeyi ve kalkmayı öğrenirsin. Sonrasında da baktın hevesin gerçekten bu sporu yapmaktan yana bütçeni arttırıp dirt-jump veya downhill geçersin. Şu anki piyasaya göre illa dirt-jump olsun diyorsan da bu fiyatla ancak kadro ve belki indirimler kovalanırsa düz ön çatal alabilirsin. Sabırlı olabilirim ve para biriktirebilirim dersen bu konuda parça ve nereden nasıl veya hangi yöntemlerle alacağını anlatabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı