3000 TL i5 6600 skylake sistem toplama

Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat islemciden kisma yapmak istemiyorum. Teknobiyotikden daha uygun ve iyi performanslı anakart tavsiyesi bekliyorum.Son olarak kasayı bununla degistim sistem icin yeterli olur mu.

Kasa :Dark Ninja 600W USB 3.0 Kart Okuyuculu 3 Fanlı Pencereli Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası
Kasanın güç kaynağında sertifika yok. Benin ekran kartı uzerindeki guc girisleri icin pini var mi bilmiyorum.Anlayan arkadaslar ozelliklerinden bakip soyleyebilir mi.

Teknobiyotik'den kendi toplamış olduğun sistemi al. Yalnızca Kasayı Zalman Z3 PLUS ile değiştir. PSU dursun. Ram'i de 2133Mhz olanından seç. Yüksek frekans Ram alsan bile 2133Mhz hızında çalışacak çünkü Anakartın desteklediği maksimum bellek frekansı 2133Mhz. Onun haricinde herşey kalsın. Kendi topladığın sistem gayet iyi. Sana son tavsiyem budur.

Ottoman hocam dediginiz kasayi ekledim fiyat 80 tl gibi arttı butce kıbırdayamaz durumda.
Dedigim kasa isimi gormez mi sizce. Yetersiz kalır mı

Ottoman hocam dediginiz kasayi ekledim fiyat 80 tl gibi arttı butce kıbırdayamaz durumda.
Dedigim kasa isimi gormez mi sizce. Yetersiz kalır mı

Seçtiğin kasa yeterli gelir gelmesine ama ben o kasada bilgi sahibi olmadığım için önermedim. Eğer sen araştırdıysan ve iyi bir kasa ise alabilirsin tabii ki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı