3000 TL ikinci el laptop önerisi

Euphrates35

Femtopat
Katılım
3 Temmuz 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kesinlikle oyun oynamıyorum. Sadece nette gezinti ve ücretsiz sitelerde tasarım yapmak istiyorum. Photoshop veya Illustrator kullanmayacağım. Sizce 1 yıl garantisi devam eden Celeron 4020'li bir cihaz mı yoksa eski nesil i3 veya i5'li bir şey mi tercih etmeliyim? PC'den fazla anlamam. Eski makineler yorgun olur. Sorun çıkarır diye endişe ediyorum. Maksimum 3000 TL bütçem var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz bir şekilde çalışan eski nesil i3, i5 işlemcili cihazlar daha iyi olabilir. Özellikle de SSD ve belki 8 GB RAM bulunduruyor ise. Bahsi geçen Celeron 4020'li cihaz ikinci el ise alınmaz çünkü zaten o fiyatlara Celeron işlemcili sıfır cihazlar var.
 
Son düzenleme:
Abes bir örnek olabilir belki ama ben laptopu 2009'da aldım ve hala ilk gün ki performansını veriyor, tasarım vs. ile hiç uğraşmadım ve bilgisayardan anlamam ama bir sorun çıkardığını görmedim.
 
Bende de 2016 da alınma i5 bilgisayar var. HDD yerine SSD taktım ilk gün aldığımdan çok daha hızlı Windows 10 saniyede açılıyor. Temiz ikinci el bulursan ikinci el daha mantıklı.
 
Bu cihaz alınır mı abiler ne diyonuz

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...b-hd-2gb-ekran-karti-gameteknoloji-1019922168



Bu iyi ama sanki
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı