3000 TL Intel i5 6400 GTX 950 Sistem Toplama

Halil Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi toplamak istiyorum. Değiştirme önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Özellikle içinde güç kaynağı bulunan başka bir kasa olursa iyi olur. Teşekkürler.
image THREE.JPG

Sistem genel olarak güzel. Yalnızca o işletim sistemini almayın. OEM lisansa 400 lira vermek ciddi manada büyük saçmalık. 80-100 liraya Gittigidiyor/Kinguin/G2A gibi siteler üzerinden alabilirsiniz. Satıcının güvenilir olup olmamasına dikkat etmek gerek sadece. Oradan artan parayla ekran kartını yükseltebilirsiniz. Ya da SSD satın alabilirsiniz, Samsung 850 Evo / Kingston HyperX ya da Fury serisi bir ürün almanızı öneririm. V300 serisi almayın.

Sistem genel olarak güzel. Yalnızca o işletim sistemini almayın. OEM lisansa 400 lira vermek ciddi manada büyük saçmalık. 80-100 liraya Gittigidiyor/Kinguin/G2A gibi siteler üzerinden alabilirsiniz. Satıcının güvenilir olup olmamasına dikkat etmek gerek sadece. Oradan artan parayla ekran kartını yükseltebilirsiniz. Ya da SSD satın alabilirsiniz, Samsung 850 Evo / Kingston HyperX ya da Fury serisi bir ürün almanızı öneririm. V300 serisi almayın.

Ben kendim kurmaktan çekiniyorum yani yapamayabilirim. Vatan'da kaçak yasal olmadığı için kuramayız diyor, mecburen koymak zorunda kalmıştım. Kendim ilk toplayıp götürdüğümde GTX 960 vardı, mecburen düşürdüm. Şimdi bilgisayarı Vatan'da toplayıp başka bir bilgisayarcıya gidip de "Windows kurabilir misin?" demek saçma geldi. Ama fikrimi değiştirirsem o sitelerden alırım. Yorumunuz için sağ olun. Başka bir öneriniz var mı işletim sistemi ile ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz montajını yaptırın. Lisansım var tekrar almak istemiyorum deyin. Lisanssız montajlı olarak teslim etsinler. Biraz el kabiliyetiniz varsa kendiniz bile yapabilirsiniz montajı. Windows kurulumu da oldukça basit. Tonla rehber video mevcut. Kutulu lisans verseler neyse de, OEM için o para verilmez... Yazık etmeyin paranıza. İnternet'ten alma şansınız varsa Inventus'tan alabilirsiniz. Güvenilirdir ve müşteriyi memnun etmek için çaba gösterirler.

Siz montajını yaptırın. Lisansım var tekrar almak istemiyorum deyin. Lisanssız montajlı olarak teslim etsinler. Biraz el kabiliyetiniz varsa kendiniz bile yapabilirsiniz montajı. Windows kurulumu da oldukça basit. Tonla rehber video mevcut. Kutulu lisans verseler neyse de, OEM için o para verilmez... Yazık etmeyin paranıza. İnternet'ten alma şansınız varsa Inventus'tan alabilirsiniz. Güvenilirdir ve müşteriyi memnun etmek için çaba gösterirler.
Çok sağolun montajı yapılı alırım. Videolardan baka baka kuracağım artık. Sizce geri kalan parayla SSD mi almalıyım, yoksa ekran kartını mı yükseltmeliyim?

3-5 ay sonra tekrar para elde etme şansınız varsa ekran kartını yükseltin. Yok seneler boyu daha kuruş harcayamam diyorsanız SSD alabilirsiniz. Genel sistem hızı için az bir miktar performanstan feragat edilebilir. Tercih sizin, nasıl uygun görüyorsanız.

O zaman her nasıl olsa 950 de iyi bir ekran kartı. Hızlı olsun, düşük kalite olsun, bir sorun olmaz yani. İlginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı