3000 TL Intel i5 6500 GTX 1060 Sistem Toplama

ilk en az 4gb daha ram eklemelisin
ikincisi anakart giriş seviye bir anakar sana sıkıntı çıkarabilir
ve üçüncüsü bütcen kısıtlıysa 120gb alabilirim diyorsan 240 gb ssd takmalısın eğer hiç yok diyorsan ssd takma anakart ve rami upgrade et
 
Artık bence 8 GB'lık RAMler artık yavaş yavaş ömrü doluyor. Bnece de 16 GB olabilir. :)

Bir de anakartta HDMI yok. :)

Ekranınız var mı ? Bunların haricinde güzel bir sistem olmuş. :)
 
Sistem gayet güzel olmuş. İlerde bütçeniz olursa 8 GB RAM ile bir SSD eklerseniz şahane olur. Yukarda bahsedildiği gibi kasayı PSU olmayan bir modelle değiştirirseniz biraz bütçe artar. Yeterli olursa anakartı yükseltmeniz iyi olur.
 
Şu H110M'in sıkıntı çıkaracağını söyleyen insanlara hakaret etmemek için her ne kadar zor dursam da bunu yapmamam gereken bir yerde olduğumu biliyorum. Bu "H110 sıkıntı çıkaracak" diyen süper zekalı insanlar acaba neden böyle diyorlar? H110M kullandılar da eksik bir şey mi çıktı? Biri demiş ki "ana kartta HDMI yok". Bana acaba "ekran kartı" isimli parça dururken neden ana kart üzerinde HDMI olup olmamasına bu kadar taktığını söyler misin süper ultra mükemmel zekaya sahip harika beyinli arkadaşım?

@Abdulcabbar H110M sıkıntı çıkartmaz. B150M Bazooka ile H110M Pro VD üzerindeki bileşen kaliteleri aynı. İkisi de MSI military class 4 ile sunuluyor. Sistem iyi güzel ama daha güzelini alabilirsin o fiyata. Eğer Vatan Bilgisayar üzerinden alman şart değilse yani webdenal.com ya da teknobiyotik.com gibi sitelerden sipariş vermende sakınca yoksa 6GB GTX 1060 öneririm. Ayrıca sistemi peşin alacaksan ekran kartını yurt dışından yani 6 GB GTX 1060'ı 810-850 TL gibi bir fiyata alabilirsin. Böylece sisteme 16 GB RAM ve 120 GB bir SSD takabilirsin. Kasanın güç kaynağı dahil olmayan modelini bulabilirsen fiyatı 168 TL değil de 120 TL falan olabilir. Eğer internet üzerinden almanda sakınca yoksa sistem parça önerisi yapabilirim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı