3000 TL kablosuz klavye önerisi

metaxa1

Attopat
Daha fazla  
F/P oranı yüksek, numpad tuşları olan bir klavye arıyorum. Bütçe aşağı yukarı bu yönde. En F/P ürünü almak istiyorum. Numpad tuşları olmadan günlük kullanımda rahat edemeyeceğimden ötürü tuşlu istiyorum.

Son düzenleme:
F/P oranı yüksek, numpad tuşları olan bir klavye arıyorum. Bütçe aşağı yukarı bu yönde. En F/P ürünü almak istiyorum. Numpad tuşları olmadan günlük kullanımda rahat edemeyeceğimden ötürü tuşlu istiyorum.

@kxy hocam senin ve diğer kişilerin önerisini istiyorum.

Sessiz çalışması da önemli. Ne yapsam ki.
Piano Pro switch'ler linear yani sessizdir. Bence gayet işinize yarayacak bir klavye. 3 modlu olması da iki üç farklı sistemde zahmetsizce kullanabilmeniz anlamına geliyor. Kablolu ve 2.4ghz modunda 1000hz raporlaması mevcut. Oyun da rahatlıkla oynanabilir yani.

Piano Pro switch'ler linear yani sessizdir. Bence gayet işinize yarayacak bir klavye. 3 modlu olması da iki üç farklı sistemde zahmetsizce kullanabilmeniz anlamına geliyor. Kablolu ve 2.4ghz modunda 1000hz raporlaması mevcut. Oyun da rahatlıkla oynanabilir yani.
Aula F99 için mi diyorsunuz hocam? 3 modlu olması ne işe yarıyor?

Klavyeyi oyun için kullanacağım ama yazı vs. yazarken de kullanacağım için ideal bir klavye arıyorum.

Klavyeyi oyun için kullanacağım ama yazı vs. yazarken de kullanacağım için ideal bir klavye arıyorum.
Piano switchler benim attığımda bulunuyor.

Akko için diyorum. 3 modlu denmesinin sebebi hem kablo, hem usb alıcı hem de Bluetooth modunda kullanılabilmesi. GÜndelik olarka da oyun olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gereksiz page up vs tuşları da olmadığından biraz daha kısaltılmış bir model. Sizin için en mantıklısı.

Hocam şimdi bir şey soracağım. Bu ikisi arasında ne fark var ve hangisini önerirsiniz, neden? Bir de Aula F99'dan daha mı iyi klavyeler bunlar?

Bunların farkları ne? Hangisi alınır?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı