F/P oranı yüksek, numpad tuşları olan bir klavye arıyorum. Bütçe aşağı yukarı bu yönde. En F/P ürünü almak istiyorum. Numpad tuşları olmadan günlük kullanımda rahat edemeyeceğimden ötürü tuşlu istiyorum.
@kxy hocam senin ve diğer kişilerin önerisini istiyorum.
F99 nasıldır buna göre? Farklı tavsiyelere de açığım.![]()
AKKO Matcha Red Bean 3098B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
F99 nasıldır buna göre? Farklı tavsiyelere de açığım.
Sessiz çalışması da önemli. Ne yapsam ki.Güzele benziyor batarya konusunda. Ancak switchleri orta.
Piano Pro switch'ler linear yani sessizdir. Bence gayet işinize yarayacak bir klavye. 3 modlu olması da iki üç farklı sistemde zahmetsizce kullanabilmeniz anlamına geliyor. Kablolu ve 2.4ghz modunda 1000hz raporlaması mevcut. Oyun da rahatlıkla oynanabilir yani.Sessiz çalışması da önemli. Ne yapsam ki.
Aula F99 için mi diyorsunuz hocam? 3 modlu olması ne işe yarıyor?Piano Pro switch'ler linear yani sessizdir. Bence gayet işinize yarayacak bir klavye. 3 modlu olması da iki üç farklı sistemde zahmetsizce kullanabilmeniz anlamına geliyor. Kablolu ve 2.4ghz modunda 1000hz raporlaması mevcut. Oyun da rahatlıkla oynanabilir yani.
Piano switchler benim attığımda bulunuyor.Aula F99 için mi diyorsunuz hocam? 3 modlu olması ne işe yarıyor?
Klavyeyi oyun için kullanacağım ama yazı vs. yazarken de kullanacağım için ideal bir klavye arıyorum.
Akko için diyorum. 3 modlu denmesinin sebebi hem kablo, hem usb alıcı hem de Bluetooth modunda kullanılabilmesi. GÜndelik olarka da oyun olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gereksiz page up vs tuşları da olmadığından biraz daha kısaltılmış bir model. Sizin için en mantıklısı.Aula F99 için mi diyorsunuz hocam? 3 modlu olması ne işe yarıyor?
Klavyeyi oyun için kullanacağım ama yazı vs. yazarken de kullanacağım için ideal bir klavye arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.