3000 TL kamera önerisi

kaane

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
3.743
Çözümler
10
Merhaba. Bütçe çok düşük farkındayım fakat bütçeyi artırabilirim. Ancak şu anlık bütçem bu ve bu bütçeye ikinci el kamera arıyorum. Bu bütçe için önerileriniz ne olur? Video ve fotoğraf çekeceğim, bir taraf ağır basmıyor ikisini de aynı anda yapacağım. Fotoğraf kalitesi ortalama ya da ortalamanın üstünde olsa daha iyi olur, en azından güzel fotoğraflar verebilsin. Beklentim çok yok zaten bu bütçede de bir beklenti olamaz ancak bütçe için alabileceğim en iyisini almak istiyorum. Bir adet buldum ancak yoruma ihtiyacım var kamera hakkında, kamera Nikon D3100. Bunun dışında da önerilerinizi bekliyorum.
 
Merhaba. Bütçe çok düşük farkındayım fakat bütçeyi artırabilirim. Ancak şu anlık bütçem bu ve bu bütçeye ikinci el kamera arıyorum. Bu bütçe için önerileriniz ne olur? Video ve fotoğraf çekeceğim, bir taraf ağır basmıyor ikisini de aynı anda yapacağım. Fotoğraf kalitesi ortalama ya da ortalamanın üstünde olsa daha iyi olur, en azından güzel fotoğraflar verebilsin. Beklentim çok yok zaten bu bütçede de bir beklenti olamaz ancak bütçe için alabileceğim en iyisini almak istiyorum. Bir adet buldum ancak yoruma ihtiyacım var kamera hakkında, kamera Nikon D3100. bunun dışında da önerilerinizi bekliyorum.

Canon EDS-600D 2.el almanız tercihimdir. (bütçeyi 200 300 TL aşabilir ama şu an memnuniyetle kullanıyorum iyi bir cihaz)
 
5000'e kadar makine sıfır sayılır. Üstünde ise makinenin temizliği önemli.
Bakıyorum bakıyorum kamera bulamıyorum ya. Nikon D3000 serisi ya da Canon EOS D serisinin çok eski modelleri çıkıyor. Eskiliği bir kenara pek iç açıcı kameralar değiller. En azından şöyle bu fiyat aralığında en mantıklı modelin ne olduğunu bilmem gerekiyor ama öneri gelmedi hiç. Sizin bir öneriniz olur mu acaba?
 
Bütçeniz çok düşük çünkü hocam. Artık 3000 liraya neredeysel 15 yıllık çok eski giriş seviyesi makineler var artık. Bütçenizi 5000 lira civarına çıkartmanızı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı