3000 TL kasa önerisi

Bütçe
3000



O kadar pahalıya kasa almaya gerek yok onun yerine gidin bir donanımınızı yükseltin attığım kasalardan birini alabilirsiniz hepsi kaliteli ve hava akışı mükemmel olan kasalardır. 3000TL'ye kasa aldığınızda işlemcini ya da ekran kartınız 5-10 derecede çalışmayacak ama illa da pahalı istiyorum diyorsanız bu da bir alternatif Cougar Conquer 2 CGR-9CM1O USB 3.1 Temperli Cam CEB Full Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
 
Şimdi aklıma geldi madem kasaya o kadar para harcayacaksınız sizin yerinizde olsam masamın içine ya da duvara montaj bir şey yaptırırdım.
 
Kendi beğendiğim modelleri göstermek istiyorum, kullanmıyorum ama hoşuma giden, param olsa da alsam dediğim kasalar:


Eğer beyaz kasa, beyaz donanım seviyorsan mükemmel uyum sağlayacak bir model, fiyat etiketini bulamadım ancak 3000 TL'nin üzerinde olacağını tahmin ediyorum.


Gayet modern bir duruşu var ve teknoloji bakımından şu an piyasadaki en üst kasa diyebilirim. Anakartı monte ettiğimiz kısımı dilediğin gibi anakrtın çıkışları yukarı ya da arkaya bakacak şekilde ayarlayabiliyorsun. Ne kadar gerekli bir özellik bilmiyorum ancak bazı 1000 TL altındaki kasalarda bu şekilde sistem toplayanlar var ve hem hava akışı muhteşen oluyor hem de RGB ışıklandırma görsel şölen sunuyor. Fiyatı amazon.com üzerinde biraz pahalı, belki de çk satıcısı olmadığı için böyle bir durum da olabilir.
Bunun bir de "p" modeli var, onun iç aksamı değiştirilemiyor, RGB renk çeşitliliği sayısında bir azalma var ancak görünüş ve giriş çıkış portları sayısı ve özellikleri aynı.


Evet, eski bir model ancak hala daha iş yapar düzeyde, gerek hava akışı gerekse ARGB seviyesi ve önündeki devasa 2 fanı fanı ile bana göre modası asla geçmeyecek bir model. Fiyatı da gayet makul.

Fiyatları baz almadan yalnızca görsel olarak beğendiğim kasaları önermek istedim. Cooler Master markası pazarlamacısı gibi görünmüş olabilirim ancak bu markanın yaptığı kasaları seviyorum. Yaza yapacağım masaüstü sistem toplamamda son parça olarak H500 modelini indirime girmesini bekliyorum, 3000 TL civarında kasa baktığın içn MB511 gibi belirttiğin seviyenin altındaki kasaları önermedim. Bunların dışında ASUS'un ROG STRIX kasa modeli de gayet iyiydi fakat tam modelini hatırlayamadığım için buraya ekleyemedim. :)
 
Biliyorum biraz pahalı ama oralara çıkabilirim demek istiyorum, alacaksam kaliteli almak istiyorum. Paramın cebimde kalmasına uğraşmazsanız sevinirim.
Aklımdaki kasalar bunlar.

H500M.
 

Geri
Yukarı