deidames
Centipat
Hocam biraz baktım da wireless olarak Amazon.com.tr alınır mı?Kötü, Cloud Core alın, veya BlackShark v2.
Son düzenleme:
Hocam biraz baktım da wireless olarak Amazon.com.tr alınır mı?Kötü, Cloud Core alın, veya BlackShark v2.
Mikrofonu falan baya kötüymüş. Cloud 2 indirime girerse alacağım.İlk başta atmıştım. Daha çok konforlu olur bu kulaklık. Diğer yönlerden berbat.
Mikrofonu falan bayağı kötüymüş. Cloud 2 indirime girerse alacağım.
Fifine Ampligame H6 Alınır mı?O olabilir, indirime girmezse Cloud Core alın.
Ne aldın şuanda? Bende Asus Tuf Gaming H3 Wireless almıştım ama az önce iade talebinde bulundum. Çok fazla cızırtılı ve Boğuk geliyordu ses. Cloud Core veya biraz daha arttırıp Cloud III almayı düşünüyorum.Fifine Ampligame H6 Alınır mı?
En sonunda Corsair Void Rgb Elite Wireless aldım. Bu konuyu açtıktan 1 hafta sonra almıştım sanırım. Hiçbir sıkıntısını göremedim. Tek sıkıntısı mesafesi birazcık kısa. Memnunum.Ne aldın şuanda? Bende Asus Tuf Gaming H3 Wireless almıştım ama az önce iade talebinde bulundum. Çok fazla cızırtılı ve Boğuk geliyordu ses. Cloud Core veya biraz daha arttırıp Cloud III almayı düşünüyorum.
4 gün önce razer v2x sipariş etmiştim. Az önce geldi. Çok rahat ve çok hafif kulaklık, sesleride çok iyi veriyor. Tek sorun mikrafonu bir türlü aktive edememem.En sonunda Corsair Void Rgb Elite Wireless aldım. Bu konuyu açtıktan 1 hafta sonra almıştım sanırım. Hiçbir sıkıntısını göremedim. Tek sıkıntısı mesafesi birazcık kısa. Memnunum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.