Arda Baran 07
Hectopat
Komşum için alıyorum da kasanın hazır olması lazım. Günlük kullanımda internette YouTube'da canlı derste donmaması yeterli. Fazla bir performans istemiyorum yani.
Monitör fiyata dahil mi?
Komşum için alıyorum da kasanın hazır olması lazım. Günlük kullanımda internette YouTube'da canlı derste donmaması yeterli. Fazla bir performans istemiyorum yani.
Kusura bakmayın ama o bütçeye hazır olarak hiçbirşey toplayamazsınız. Komşunuza söyleyin 3 parçayı ayrı alması lazım. Hazır kasa en ucuzu bu. DD9MCKEG kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bundada monitör yok monitör eklenirse 4000 TL olur.Komşum için alıyorum da kasanın hazır olması lazım. Günlük kullanımda internette youtube de canlı derste donmaması yeterli.
Monitör?
EvetMonitör fiyata dahil mi?
O zaman imkansız.Komşum için alıyorum da kasanın hazır olması lazım. Günlük kullanımda internette youtube de canlı derste donmaması yeterli. Fazla bir performans istemiyorum yani.
Sadece kasa bile toplanamazken hem hazır hem de Monitör. İmkanı yok. En az 4k olacak ki APU ile toplansın.
2. El alınmayacakmış konuyu okuyun lütfen biz boşuna mı o bütçeye sistem toplamaya çalışıyoruz?İşlemci:Intel Core i3 9100F 3.6Ghz LGA1151 6MB Cache Işlemci Fiyatı
Anakart:Gigabyte H310M-S2V Socket 1151, DDR4 2666MHz USB 3.1 Gen1 Fiyatı
RAM:Kingston HyperX Fury 8gb Ddr4 2666MHz Cl16 Ram | Trendyol
SSD:Kingston A400 Serisi SA400S37/240G 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasa+PSU:AEROCOOL CS1102 500W USB 3.0 Siyah ATX Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Monitör:Philips 223V5LHSB2/01 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ekran kartsız toplam "2848,25 TL" yapıyor.
Artan bütçeylede ikinci el HD xxxx serisi alırsınız.
2. El alınmayacakmış konuyu okuyun lütfen biz boşuna mı o bütçeye sistem toplamaya çalışıyoruz?
Arkadaş daha farklı sitelerden almıyor hazır kasa istiyor. İkinci el alacağını hiç sanmam.0 topladım zaten sadece ekran kartını ikinci el uygun yollu alıcak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.