3000 TL mouse önerisi

Bütçe
3000
Superlight modeli e-sporcular yuzunden bu kadar populer oldu yoksa asla onermem. Cift tiklama yasatiyor genelde kullandigi switchlerden oturu.

Hafif olsun dersen alinir demissiniz.
kullandığı switchlerde sorun yok sadece sert kullanırsanız öyle olur ve kullanıcı hafif olmasını isterse alınabilecek bir mouse

kullandığı switchlerde sorun yok sadece sert kullanırsanız öyle olur ve kullanıcı hafif olmasını isterse alınabilecek bir mouse
Sorun yok mu?

Omron 20M'i hic duymadınız galiba?

@BerkayZ87 hocam ben anlatamadim bir de siz anlatin.

Şu an Razer Viper Mini kullanıyorum öncesinde öyle bilindik bir şey kullanmıyordum ve Viper Mini elime tam oturuyor gibi şu an ufak küçük gibi sadece o kadar.

Şu an Razer Viper Mini kullanıyorum öncesinde öyle bilindik bir şey kullanmıyordum ve Viper Mini elime tam oturuyor gibi şu an ufak küçük gibi sadece o kadar.

Bir tık büyüğüne okeysen;
Şuna bakabilirsiniz.

6 Aylık bir süre boyunca G Pro X mouse kullandım FPS oynuyorum çift tıklama problemi hiç yaşamadım. Zaten böyle bir problemi olsa FPS oyuncuları neden bu mouseyi kullansın ki?
e-spor oyuncularının faresi bozulsa açar çekmecesini yenisini kullanır. Adamlarda tonla mousepad, fare bulunuyor. Normal bir kullanıcıya asla önermem o fareyi.
Logitech G PRO X Superlight ve Razer DeathAdder V3 Pro arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? (nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim)

(Üst düzeyde FPS oyunları oynuyorum)
Hocam önerilerim claw tutuş için Lamzu, Sora, Viper V2 Pro. Palm tutuş ise deathadder v3 pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…