3000 TL Oyun Bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında R9 290X yapılır işlemciyi FX6300 yap. Hooop kalan parayı R9 290X'e bas.

Yorumları okumayı denedin mi acaba ? Aşağıda 4 mesaj üstte yazdığım mesajımın alıntısıdır bu ;

Öncelikle nVidia kartlar niçin daha iyidir ona gelelim;
....
AMD Kartlar ne zaman tercih edilmelidir;
...

Şimdi arkadaşları "kapak" edecek sistem için üstte önerdiğim sistemde yapılacak değişiklikler...

İşlemci :
VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm 308 TL | Diğeri 519 TL idi. 211 TL arttı.
SSD : Tamamen çıkartıyoruz ve 281 TL daha bütçemize ekliyoruz.
Kasa :
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - COMMANDER 700W PENCEREL 305 TL | Diğeri 363 TL idi. 58 TL arttı.

281 + 211 + 58 = 550 TL

Ekran kartımız 1245TL idi. 550TL daha ekledik ve 1795TL'Lik e.kartı bütçesi ayırdık.

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kart 1.709 TL

1795 - 1709 = 86 TL ediyor.

86 TL daha arttı :)

dieforhsyn07 gene başladın :'( Sapphire'in Tri-X soğutmasından çok önce bahsedilen bir durum o. Tri-X öncesi tüm soğutmalarına bende çöp diyorum ama Tri-X ile düzeltti.

dieforhsyn07 gene başladın :'( Sapphire'in Tri-X soğutmasından çok önce bahsedilen bir durum o. Tri-X öncesi tüm soğutmalarına bende çöp diyorum ama Tri-X ile düzeltti.
Biliyorum ben de Sapphire markasına bu dediklerinden sonra bakmaya başladım. Soğutma konusunda kimse pişman değil Sapphire aldığına. O lafı şaka manasında söyledim. :)

Mert SSD'de istiyor arkadaş. O yüzden. Yoksa ben 290X bile koydum daha sonraki önerilerde :D
Tamam işte SSD konusunda bir şey yapmadan alsın Intel olarak sistemi. :D

R9 290 konusunda bir şeyler söyleyeceğim, özel mesajlarını kontrol et lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı