3000 TL Oyuncu sistemi toplama

Ryzen 5 beklemeni tavsiye ederim.
Kardeşim ne zaman çıkar ryzen 5?

Monitör dahil mi bütçeye ?

Teknobiyotik TV - Intel Kaby Lake i3 7100 3.9GHz, RX470 O.C 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD+120GB SSD 500W 80+ Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC oyun testleride mevcut bir gözatın derim. Hazır Pc değil sadeces sizin yerinize onlar toplayıp yolluyorlar.
Kardeşim o siteyi biliyorum ama hiç alışveriş yapan oldumu acaba? Sağlam bir sitemi.

11 Nisan diye hatırlıyorum çıkış tarihini, teknobiyotik tabii kide güvenilir, TR de nadir sitelerden biridir :)
Kardeşim senin dediğin sisteme baktım. Bende kendimce bir sistem topladım olmuş'mu sence?

Dosya Ekleri

• asd.png
    asd.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 163
Kardeşim senin dediğin sisteme baktım. Bende kendimce bir sistem topladım olmuş'mu sence?
RAM'leri dual kit almana gerek yok. Single yani tekli kit alsanda aynı işi görücektir. Hem upgrade e açık bırakmış olursun, anakartı b150 veya h170 chipsetli al. Giriş seviyesi anakart alman doğru değil. Sıvı soğutma bu işlemci için gereksiz kaldı ki o sıvı soğutmanın kendine hayrı yok 100TL'lik hava soğutmayla aynı derecede soğutuyor. Sıvı soğutmayı çıkar ordan gelen parayla SSD ekliyebilirsin. SSD almıyacak(Almanı şiddetli öneririm ) veya sonradan ekliyeceksen bunu da alabilirsin.
upload_2017-3-19_16-33-23.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı