3000 TL Sistem Önerisi

Deathly Core

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
307
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2500-3000 tl arasında bir oyun bilgisayarı toplatmalı mıyım? Uzun ömürlü ve monitörlü olabilir. Veyahut Casper'ın veya başka bir markanın (HP,Exper,vb.) sistemini önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bütçeyle gidip marka bilgisayar almak "saflık" olur. 3000 liraya sizi yıllar boyunca çoğu oyunu high-ultrada oynatacak bir intel sistem kurulabilir.
 
Üstadım sen en iyisi arkadaşların dediği gibi toplama al derim bilmiyorsan parça ve ekipmanlara sorabilirsin yardımcı olur arkadaşlarımız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece ve sadece intel öneriyorum amd diyenler de vardır saygı duyarım ama siz hangisini istersiniz. amd oyun da süper ama intel günlük kullanımda daha da akıcı olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İ 5 olarak bazı modeller i7 den daha iyi olabilir şimdi yeni ana kartlar çıktı z97 serisi güzel kartlar sen 1150 pin mi 1155 pin ana kart mı istersin tam olarak i7 ve i5 de indirimleri varda
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı