3000 TL Sistem Önerisi

Serhat60900

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum ve ilk konum. Aklımda bir sistem var ama alıcaksam tam bir şey almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum.
Monitör ve Kasa önerisi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler. Uzun zamandır araştırıyorum da verdiğim sistemde neler eksik veya kötü yardım eder misiniz? Bir de bir şey merak ediyorum GTX770 Amp 7200 MHz olması beni etkiliyor ayrıntılı bir yardımda bulunabilir misiniz? Anakart 2133 MHz ama neden 1600 MHz ram takıyoruz? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam3.150,43 TL
KDV567,12 TL
Tutar3.717,55 TL
[TBODY] [/TBODY]

İndirim ve başka sitelerden daha ucuza alabilirsin. Veya SSD ve soğutucu sonra alırsın.
Msi gaming 3 ile SLI yapamazsın. Istersen 5 al ayrıca yeni çıkacak broadwell işlemcileri de desteklediğinden ilerde upgrade yapabilirsin. Ve AMD anakartlardan çok daha fazla özellikleri var Intel destekli anakartların. İncelemelerini yaparsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 işlemciye o kadar para vereceğime konunun başında yazdığım işlemciyi alırım açıkçası, intel çok pahalı ve amd x8 serisi işimi görücek gibi. Sağol yine de.
 
oyun için yeterli fazla bile bir işlemci. hem az güç tüketiyor hem daha fazla özellikli bir anakart alıyorsun ses killer ethernet v.b bir çok özellik bakarsın sitelerinden. biraz bench testlerine falan bak sen bence yeterli bilgin yok.
 
Ben sadece Intel'in pahalı olduğunu düşünüyorum. Mesela benchmark testinde 3D Mark'ta AMD'nin üstün olduğunu görüyorum? Umarım link vermek yasak değildir yeniyim forumda.
zR7LmR.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i5 alırsan şuan bütün oyunlardaki işlemci gereksinimini fazlasıyla karşılar. + olarak upgrade şansın olacak broadwell çıkınca. Ayrıca AMD alırsan upgrade şansın pek yok. AMD cpu üretimini duyduğum kadarıyla bırakıyor. GPU'ya yönelecek ve GPU'ya abanacak. Upgrade şansında pek olmayacak. ve fx 9370 ile her ay 10-20 tl fazladan elektrik parası ödersin.

Eee oyunlarda 8 çekirdek %100 olarak kullanılıyor mu sence?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı