3000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
3000

Mr. Ploxiv

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar selamlar, yukarıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyordum. Foruma da bakmadan iş yapmayı sevmem. Biraz okuduktan sonra Turbox firmasının sevilmediğini gördüm. Sayfada da bazı parçalar Turbox. 3000 TL kadar bütçem var. Sistem önerebilir misiniz? GTA 5, Valorant, Need for Speed, Forza Horizon 4 gibi oyunları açacak bir sistem. (Forza bir tık fazla kaçtı gibi neyse anladınız siz) :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar selamlar, yukarıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyordum. Foruma da bakmadan iş yapmayı sevmem. Biraz okuduktan sonra Turbox firmasının sevilmediğini gördüm. Sayfada da bazı parçalar Turbox. 3000 TL kadar bütçem var. Sistem önerebilir misiniz? GTA 5, Valorant, Need for Speed, Forza Horizon 4 gibi oyunları açacak bir sistem. (Forza bir tık fazla kaçtı gibi neyse anladınız siz) :D

Sakın bu sistemi almayın 2. el işlemci en az 10 yıllık ddrr3 sistem zaten 3000 TL'ye bugün haqqus YouTube kanalında sıfır Athlon 3000G DDR4 sistem vardı o olabilir.
Hala 3000 TL Hem Sıfır gayet güzel sistem.
Oyun testlerini de aşağıya bırakıyorum bakarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biri de bu soru gibi bir soru sormuştu.Cevap vermiştim.Yine cevap veriyorum bu gibi saçma sapan markalardan almayın.Bilinmeyen markalardan almayın.Ya paranızın üstüne koyun,ya o fiyattaki güvenilir markalardan alın, ya da 2.el alın.Ama lütfen turboxmiş,izolymiş almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı