3000 TL Sistem Tavsiyesi

Yankı Saltoğlu

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sonunda 7 yıldır kullandığım sistemi kenara atıp yeni 3000 TL civarı bir sistem toplamak istiyorum. Bir de ekran kartını ve anakartı MSI düşünüyorum (anakartı da sonradan upgrade için uygun olursa çok sevinirim) . Sebebi ise okuduğum çoğu yazıda Asus'un teknik servisinden şikayet ediyorlar. Önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Monitör dahil veya değil belirtmediğin için ben monitörsüz bir sistem topladım. Parçaları görebilmen için tek bir siteden topladım. Toplam fiyat 3200 TL oldu. Her parçanın internette başka güvenilir sitelerde daha ucuzu mevcut. Tek bir site yerine hangi parça hangi sitede ucuz ise oradan tercih ederek fiyatı 3000 TL belkide daha aşağısına çekebiliriz.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    42,3 KB · Görüntüleme: 145
Teşekkür ederim ilginiz için. Monitörsüz toplayacaktım zaten. Fiyat konusunda eğer bildiğiniz başka güvenilir siteler varsa yazabilirmisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı