3000 TL Sistem Tavsiyesi

Sizce bu sistem nasıl, ilgilenenler yorum yazarsa sevinirim.

  • İyi

    Oy: 3 50,0%
  • Kötü

    Oy: 3 50,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    6
İşlemci 6500 yapılıp ekran kartı Sapphire ya da MSI alınırsa daha güzel olur. Ayrıca neden harici disk alıyorsun ki ? Sabit disk (HDD) alman gerekir. Son olarak SSD ve güç kaynağı da eklersen güzel bir sistem olur.

Güncelleme: Şöyle bir sistem topladım bütçeyi birazcık aştı. SSD'den kısabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • Sistem.PNG
    Sistem.PNG
    39,4 KB · Görüntüleme: 389
Son düzenleme:
6600 ile 6500 arasında gözle görülür bir fark yok. 6500 yapman daha iyi olur. R9 390 çok sağlam bir kart, fakat marka olarak en büyük hatayı yapmışsınız. Asus'un AMD kartları mükemmel ısınıyor.:D Tercihinizi öncelik olarak Sapphire, alternatif olarak MSI alabilirsiniz. Eğer gaming anakart şart değilse anakatınızı B150 Boozoka yapabilirsin. HDD'yi de aşağıdakini seç hocam. Harici HDD seçmişsiniz.
WD 1TB Blue 3,5
 
@Spontune Bu Killer Ethernet olsun, Gaming Lan olsun bunlar gözle görülür bir fark yaratıyorlar mı? Mesela Killer Ethernet E2200 ile E2400 arasında belirgin farklar var mı?
 
@dgknovck Gaming Lan bazookada da var Killer Ethernet standardı değişse de bir şey fark etmez çünkü o kadar yüksek hızda internet yok Türkiye'de :D.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı