3000 TL telefon önerisi

Kreatorgod

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2018
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fizyoterapist
Evet arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat aralığında telefon almak istiyorum. Şu an aklımda Xiaomi Redmi Note 9 Pro var. Sizlerin de bir tavsiyesini almak isterim. 6 senedir telefon almıyorum. Samsung A5 kullanmaktayım ve yeni bir telefona geçmem gerekiyor artık. Çok bir bilgim yok telefonlarla ilgili. Sizlerin tavsiyesi ile bir şeyler almak istiyorum.
 
100 TL daha artarsa:


@hahahahah Kullanıyor ve henüz sorunu yok.

Artmazsa:

 
Amerika Xiaomi'yi de sıkıştırıyor bu arada Huawei de böyle başladılar sonrasını biliyoruz zaten almayın demiyorum tabii yanlış anlaşılmasın :D ama Çin ile olan ticaret savaşında arada bu cihazları borçlanarak alan bizler zaralı çıkıcaz gibi.
 
Vallahi karar veremedim halen ya :/ Ne alsam bilmiyorum. Uzun ömürlük istiyorum telefonu. Gerçi elimdeki A5'i 6 yıl kullandım ve kullanıyorum bunlarda sorun yaşamam umarım :D
 
Samsung Galaxy M31
100t arttırırsan:
 
Samsung Galaxy M31
100t arttırırsan:
Öncelikle çok sağol dostum güzel bir ürün seçmişsin. Poco x3 ile m31s arasında ne gibi farklar var acaba ? Çünkü almışken kaliteli uzun ömürlü olsun istiyorum. Hangisi benim için daha iyi olur ?
 
Poco x3 modeli almış bulunmaktayım arkadaşlar. Ürün gelince paylaşırım.
Ürün biraz önce elime ulaştı arkadaşlar ve gerçekten tatmin edici bir telefon. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Uzun kullanımda ne olacak bilmiyorum ama şuan diyebileceklerim gerçekten güzel bir telefon.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı