3000 TL Telefon Önerisi

westhunder

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2019
Mesajlar
40
Çözümler
1
3000 liraya kadar Türkiye Garantili bir telefon arıyorum. Telefonu oyun amaçlı kullanmayacağım fakat sosyal medya veya diğer uygulamalarda da donmasını, kasmasını istemiyorum. Telefondan beklediğim özellikler ise şarjının uzun gitmesi, kullanıma bağlı tabii ama mümkünse en az 3-4 sene sorunsuz kullanabileceğim ve 128 GB depolamaya sahip bir cihaz olması.

Buraya konu açmadan önce bazı modelleri inceledim fakat çok kararsız kaldım. Samsung M31S, Redmi Note 9 ve Redmi Note 8 Pro gibi modelleri inceledim fakat forumda Redmi ile ilgili çok olumsuz yorum okuyunca kafam karıştı. Samsung'a da biraz ön yargım var açıkçası. Hem bu modeller hakkında hem de önereceğiniz yeni modellerle alakalı görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Hocam şunu diyeyim M31s ile Redmi Note 9 arasındaki farka bakalım.
Redmi Note 9 = 5020 mAh batarya 4 GB RAM 48MP kamera.
M31s. = 6000 mAh batarya 6 GB RAM 64 MP kamera. 4K video kayıt çözünürlüğü
Karar size bağlı M31s biraz pahalı gelebilir ama özelikleri ortada.
 
Bence uzun ömürlü olması için nispeten daha güçlü bir telefon almanız daha mantıklı olur. Redmi Note 9 ve M31s, Realme 7 veya Note 8 Pro'ya göre daha güçsüz oldukları için ileride kasma donma gibi problemler çıkarabilir.

Note 8 Pro da 1.5 yıllık cihaz olduğu için pek tercih edilesi değil. Bu yüzdem Realme 7 bu bütçe de tercih edebileceğiniz en iyi cihazlardan. POCO X3 de var ancak yazılımsal sorunlar biraz tedirgin ediyor.

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı