3000 TL telefon tavsiyesi

Fabrika çıkışlı olarak gelmiyor galiba. Telefonu ben almadım babam aldı. Ama koruyucuyu orda takmışlar.
Ya aslında benim önerim A52. Cidden A32 yerine mükemmel bir telefon, paranı zorlayabiliyosan bi bak derim.
Su geçirmemezliği var, daha uzun ömürlü olabilir bu sayede
Daha iyi ekran, kamera, işlemci, Wi-Fİ alıcısına sahip, stereo hoparlörü de var bu da çok iyi bir özellik. Daha az SAR değeri var. Ve daha bir çok küçük küçük güzellikleri var.
 
Son düzenleme:
Fabrika çıkışlı olarak gelmiyor galiba. Telefonu ben almadım babam aldı. Ama koruyucuyu orada takmışlar.
Ya aslında benim önerim a52. cidden A32 yerine mükemmel bir telefon, paranı zorlayabiliyorsan bir bak derim.
Su geçirmemezliği var, daha uzun ömürlü olabilir bu sayede.
Daha iyi ekran, kamera, işlemci, Wi-Fi alıcısına sahip, stereo hoparlörü de var bu da çok iyi bir özellik. Daha az sar değeri var. Ve daha birçok küçük küçük güzellikleri var.

Tamam o zaman A52 alacağım ama ben cam koruyucusuz yapamam satılıyor mudur?
 
Tamam o zaman A52 alacağım ama ben cam koruyucusuz yapamam satılıyor mudur?
Tabii ki satılıyor. Bildiğim kadarıyla arkadaşım Teknosa'dan aldı ekran koruyuculu. Hemde ufacık çizilmede ücretsiz ekran koruyucu değiştirme garantili. Böyle birşey yaptırmaya imkanın varsa kesinlikle yaptır.
Arkadaşım sırf telefon ilk günkü gibi temiz ve depolama alanı fazla olsun diye güncellemelerin hiçbirini yapmadı. Ve şimdi baktığımda kullanırken sürekli takılıyor ve donuyor. O yüzden her hafta güncellemeleri kontrol et lütfen. Sonra bu telefon yavaş, kamerası kötü falan diyip telefonu kötüleme.
Mediamarkt'tan almış arkadaşım.
 
Son düzenleme:
Tabii ki satılıyor. Bildiğim kadarıyla arkadaşım Teknosa'dan aldı ekran koruyuculu. Hemde ufacık çizilmede ücretsiz ekran koruyucu değiştirme garantili. Böyle bir şey yaptırmaya imkanın varsa kesinlikle yaptır.
Arkadaşım sırf telefon ilk günkü gibi temiz ve depolama alanı fazla olsun diye güncellemelerin hiçbirini yapmadı. Ve şimdi baktığımda kullanırken sürekli takılıyor ve donuyor. O yüzden her hafta güncellemeleri kontrol et lütfen. Sonra bu telefon yavaş, kamerası kötü falan deyip telefonu kötüleme.
MediaMarkt'tan almış arkadaşım.

Tamam kararımı verdim A52 alacağım çok sağ olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı