3000 TL'ye 1 TB SSD önerisi

Ben olsam 2.el kovalardım, fiyatı absürt yüksek. Şuanki ile uyumlu değil mi? CPU-Z ile kontrol ettiğinizi umuyorum, Voltaj değerine kadar aynı olması lazım.
Evet uyumlu CPU z uzerinden baktim, aynı marka ram sacma sapan isme 1300 verecegime Kingston alayim dedim. 2. El ram alirken neye bakmam gerektigini bilmedigim için direkr sıfır araştirmistim.

Uygunmuş bunun fiyati da. Western digital yerine tercih edilebilir mi? @He stole my money
1GB DDR4 3200MHz DRAM'i olması lazım. (Dram hertürlü var.)
DRAM istiyorsanız şuan rakipsiz. SN5000'den DRAM dışında hiçbir üstünlüğü yok. Genellikle sıcak çalıştığı için laptoplarda şikayet oluyor ama şu tarz soğutucular ile sıkıntılı rakamlardan uzak duruyor.

@He stole my money dram benim için oncelik degil, şuanki bütçeye göre dramli alinabilecek tek alet G2 gibi duruyor. Yani western digital veya G2den birini alacağım. Hız bakımından yavaş olsa da zaten gen3 portum var.

Evet uyumlu CPU z uzerinden baktim, aynı marka ram sacma sapan isme 1300 verecegime Kingston alayim dedim. 2. El ram alirken neye bakmam gerektigini bilmedigim için direkr sıfır araştirmistim.
Genel olarak 200-300TL anca daha ucuza bulunuyor. Hepsiburada filan 100TL daha ucuza satıyor ama size kalmış. 2.el alırken de Param Güvende ile kafanız rahat olur diye düşünüyorum.
Malum bundan 2 hafta önce 1000TL filandı bu RAM'lerin fiyatı. Daha da ucuzları da vardı sanırım.

@He stole my money dram benim için oncelik degil, şuanki bütçeye göre dramli alinabilecek tek alet G2 gibi duruyor. Yani western digital veya G2den birini alacağım. Hız bakımından yavaş olsa da zaten gen3 portum var.
Bir soğutucu almayı unutmayın ozaman.

@Xergeon sizin aldığınız ssd sogutucunun linki var mi? Sogutucusuz mu taktınız yoksa.
Ben kendim kullanmıyorum hocam bu modeli, bir arkadaşıma aldırmıştım. Soğutucusuz kullanıyor 2 yıldır sorun yaşamadı kendisi ve çok yoğun kullanıyor (unreal engine projeleri vs.) bir tane sorun yaşamadı. Soğutucu alabiliyorsanız yanında daha verimli olur ama. (Kasada kullanıyor laptop değil)

NV3'te piyango durumu var. QLC NAND veya zayıf kontrolcülü varyant çıkabiliyor.
M450 ise Gen 3 kıvamın bir model. NAND dışında artısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…