Evet uyumlu CPU z uzerinden baktim, aynı marka ram sacma sapan isme 1300 verecegime Kingston alayim dedim. 2. El ram alirken neye bakmam gerektigini bilmedigim için direkr sıfır araştirmistim.Ben olsam 2.el kovalardım, fiyatı absürt yüksek. Şuanki ile uyumlu değil mi? CPU-Z ile kontrol ettiğinizi umuyorum, Voltaj değerine kadar aynı olması lazım.
Uygunmuş bunun fiyati da. Western digital yerine tercih edilebilir mi? @He stole my moneyKioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri 3K'ya Dram'li model olarak bunu öneririm. Bir tane arkadaşıma 2TB'lığını aldırmıştım ve çok memnun.
1GB DDR4 3200MHz DRAM'i olması lazım. (Dram hertürlü var.)Uygunmuş bunun fiyati da. Western digital yerine tercih edilebilir mi? @He stole my money
Genel olarak 200-300TL anca daha ucuza bulunuyor. Hepsiburada filan 100TL daha ucuza satıyor ama size kalmış. 2.el alırken de Param Güvende ile kafanız rahat olur diye düşünüyorum.Evet uyumlu CPU z uzerinden baktim, aynı marka ram sacma sapan isme 1300 verecegime Kingston alayim dedim. 2. El ram alirken neye bakmam gerektigini bilmedigim için direkr sıfır araştirmistim.
Bir soğutucu almayı unutmayın ozaman.@He stole my money dram benim için oncelik degil, şuanki bütçeye göre dramli alinabilecek tek alet G2 gibi duruyor. Yani western digital veya G2den birini alacağım. Hız bakımından yavaş olsa da zaten gen3 portum var.
Ben kendim kullanmıyorum hocam bu modeli, bir arkadaşıma aldırmıştım. Soğutucusuz kullanıyor 2 yıldır sorun yaşamadı kendisi ve çok yoğun kullanıyor (unreal engine projeleri vs.) bir tane sorun yaşamadı. Soğutucu alabiliyorsanız yanında daha verimli olur ama. (Kasada kullanıyor laptop değil)@Xergeon sizin aldığınız ssd sogutucunun linki var mi? Sogutucusuz mu taktınız yoksa.
NV3'te piyango durumu var. QLC NAND veya zayıf kontrolcülü varyant çıkabiliyor.@He stole my money hocam Bunlarin da fiyati düşmüş, WD yerine hangisi alinabilir dramli? Wd sipariş geçmiştim duruma gore iptal edebilirim.
Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu