3000 TL'ye bilgisayar koltuğu tavsiyesi

Bütçe
3000
Bende Iron serisi almayı düşünüyordum cidden rahat değil mi?
İron serisinde istediğim renk stokta yoktu, yine de alacaktım. Son anda 100 küsur Lira kargo isteyince sinirlenip MSI CH120X tercih ettim ben. İtopya'dan 2300 TL'ye aldım ve fotoğraflardakinden çok daha büyük, 80 kilo 174 cm vücuduma büyük bile oldu. Yaklaşık 2 ay kullanımın sonucunda her koltukta olduğu gibi süngerinde hafif bir yumuşama var fakat o kadar ergonomik ki hiç sünger olmasa bile rahat edebileceğinizi düşünüyorum. Fiyatına bakarak tavsiye edebilirim. 1400 TL'ye alt seviye bir koltuk alacağınıza bunu alabilirsiniz. DXRacer'ı aratmıyor bence.
 
Aşağidakini tavsiye ederim hocam.


Bir arkadaş CH130X olanı aldı yorumu bu şekilde.

Hocam b en aldım 2700'e bugün geldi. Kurulumu basit 10 dk da kurdum elim yatkın. Elestireceğim yonu kolacak 2 D bir de ileri geri ic mekanizması plastik cok kotu icindeki cıvata benimkinde cıkmıstı bakalım MSI'ya yazdım ne cevap vercekler. Dıs plastıkleri falan kotu gıbı geldi bana ise yaramayan plastıkler malzeme kalıte olarak kotu gıbı geldı dıyebılırım. Tekerlek gayet iyi ve rahat hareket ediyor ama stop yok oturma yeri falan gayet hos dikisleri falan kaliteli gozukuyor. Rahatlık bakımından rahat diyebilirim sımdılık karsılastırma yapamayacagım dıger koltuklar hakkında fıkrım yok. Masa altına giriyor en altta. Bir de cok kotu kokuyor kolacaklar ise yumusak plastik gayet iyi ama nasıl anlatsam yumusak plastıgı tırnaklarsın zamanla ufalanır bnm tahmıne gore de zamanla onlarda yıprancak gıbı hıssedıyorum. Cıvata yerleri gayet saglam yapmıslar.
Dxracer keşke amazonda da satılsaydı en azından bir sorun olduğunda ilgilenen birisi olurdu.
Aklım da satış sonrası destekleri iyi diye iki marka var biri Xdrive diğeri Dxracer ben de 3000 liraya kadar gözden çıkardım.
 
Hocam aşağıda yazdıklarım dan sence hangisi bana uyar arada kaldım.

Boy 181 kilo 95

Racing Wide Drifting
Walkry Formula
Adore mobilyanın sitesinde her ne kadar hepsinde farklı kilo değerleri olsada dxracerın sitesinde genel olarak maximum 150kg yazıyor. Geri kalanı senin tercihine kalmış bir durum. Ancak modellerin bazılarında ötekilerine kıyasla vücut kısmı içeri doğru eğer geniş bir vücuda sahipsen seni rahatsız edebilir. Videolar izlediğim kadarıyla rahatlık olarak iron serisi beğenilmiş, ama konu sahibi arkadaş rahatsız demiş o yüzden biraz çelişkide kaldım.
  • Racing 165-195cm​
  • Wide 173-183cm​
  • Drifting 145-175cm​
  • Valkyrie 165-195 cm​
  • Formula 145-185cm​
 

Geri
Yukarı