3000 TL'ye bilgisayar koltuğu tavsiyesi

Bütçe
3000

Merthas92

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2018
Mesajlar
377
Makaleler
1
Öncelikle merhaba. Biliyorum buna benzer çok konu var ancak çoğu zaman aşımına uğramış koltuklardan oluştuğu için kendime yeni bir konu açtım.
Şöyle ki günümüz şartlarında binlerce liraya bilgisayar donanım ve ekipman alırken bilgisayarda geçirdiğimiz süreye eşit olan koltuğu es geçiyoruz. Bunun için sizlerden totomun ihya olacağı, kendimi bulutların üstünde hissedeceğim bir koltuk tavsiyesi istiyorum.

Aradığım özellikler
Kesinlikle deri materyali olmayacak. Daha önceki koltuklarımın hepsi deriydi ve üstüne örtü örtmek zorunda kalıyordum.
1.90 boyunda 120 kiloyum. Yani günümün 1/3'ünü üstünde geçireceğim koltuğun bu eziyet ile başa çıkacak kadar sağlam ve dayanıklı olması gerekiyor.
Fiyat olarak ise 3000 TL'ye kadar düşünüyorum.

Dxracer diyecek arkadaşlar için ürüne biraz önyargılı olduğumu söylemek istiyorum. Oyuncu koltukları ilk cıktıgında Calitte'den orta bütceli bir oyuncu koltuğu aldım. Minderinin sert oluşu ve çok kısa bir zaman sonrasında alt tarafımda oduna oturuyor hissi beni gerçekten soğuttu.

Aslında almak istediğim ürünü biliyorum ama ne yazık ki Türkiye'de satışı yok. Belki buna benzer bir ürün biliyorsanız diye aşağıya linkini bırakıyorum.

 
Monte ettikten sonra iade kabul etmiyorlar monte etmeden rahatsız olduğunu anlayamayacağım için yapacak bir şey olmuyor :D iyi dileklerin için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı