FPS falan oynamıyorum aktif olarak FIFA da kullanacağım sadece olursa ayda bir hikaye ya da yarış oyunu oynarım, uyumluluk da önemli bağlamak için pek uğraşmak istemiyorum özelliklerinden de pek anlamıyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
Şarj edilebilir piller ile beklemeden kullanılabilir ayrıca ergonomik bir ürün günde 6 saat konsolda vakit geçiren birisi olarak ellerimi terletmiyor. Ayrıca adam hikayeli oyun da oynuyor 125 hz ne gibi bir sorun yaratır ortalam 120 hz bir ekranda yaşayacağın kayıpla aynı oranda zaten ? Hz kısmına çok takılıyorsunuz e-spor dışında bu kadar fark ettirecek bir olay değil zaten online bağlantı hızından o süre her türlü kaybedilecek.
FPS falan oynamıyorum aktif olarak FIFA da kullanacağım sadece olursa ayda bir hikaye ya da yarış oyunu oynarım, uyumluluk da önemli bağlamak için pek uğraşmak istemiyorum özelliklerinden de pek anlamıyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
Hocam ben önerimi yaptım bence Xbox 9. nesil ergonomik ve şarj edilebilen piller ile birlikte beklemeden kullanılabilen bir gamepad direk bağlayıp oynayabiliyorsun steam direk tanıyor kolu. Bende hikayeli oyunları ve fifa ultimate team giriyorum böyle aşırı farklı bir olay yok arada yaşanan gecikmeyi zaten Nasa klasmanı bir internetin yoksa gecikme yaşanıyor kaçarı yok. Son karar senindir tabiki.
Hocam ben önerimi yaptım bence Xbox 9. nesil ergonomik ve şarj edilebilen piller ile birlikte beklemeden kullanılabilen bir gamepad direk bağlayıp oynayabiliyorsun Steam direk tanıyor kolu. Bende hikayeli oyunları ve FIFA Ultimate Team giriyorum böyle aşırı farklı bir olay yok arada yaşanan gecikmeyi zaten NASA klasmanı bir internetin yoksa gecikme yaşanıyor kaçarı yok. Son karar senindir tabii ki.