3000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
3000

Canaytekinn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yıllardır kullanmış olduğum Razer Blackwidow Elite klavyem bozuldu çoğu tuşa çift tıklıyor ya da basmıyor bu yüzden klavye arayışındayım,

Genel olarak oynarsam CS2, LoL, BF gibi oyunları oynuyorum ama günlük kullanım olarak daha fazla vakit geçiriyorum, mekanik klavyeye alıştığım için bundan devam etmek istiyorum.

Bu klavyenin genel olarak forumda konuşulduğunu gördüm bütçeme de uyuyor yine de bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim bu fiyat bandında alternatifi var mıdır yoksa bunu alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba,

Yıllardır kullanmış olduğum Razer Blackwidow Elite klavyem bozuldu çoğu tuşa çift tıklıyor ya da basmıyor bu yüzden klavye arayışındayım,

Genel olarak oynarsam CS2, LoL, BF gibi oyunları oynuyorum ama günlük kullanım olarak daha fazla vakit geçiriyorum, mekanik klavyeye alıştığım için bundan devam etmek istiyorum.

Bu klavyenin genel olarak forumda konuşulduğunu gördüm bütçeme de uyuyor yine de bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim bu fiyat bandında alternatifi var mıdır yoksa bunu alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
G75 Pro alin gecin.

MCHOSE G75 Pro %75 cabbage tofu switch V3 modelinden de bahsediliyor ama stokta matcha latte switch versiyonu mevcut aralarında fark yoksa bunu alıyorum dediğiniz gibi.

Ses farkı var sadece hocam. Ben latte switchi daha cok begendim sahsen laptopta kullanmak icin kendimede alacagim.

MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 modelinden de bahsediliyor ama stokta Matcha Latte Switch versiyonu mevcut aralarında fark yoksa bunu alıyorum dediğiniz gibi
Çok ufak bir fark olarak tofu daha kaliteli deniliyordu. Ama emin ol üzüleceğin bir fark yoktur. Hem tofunun gelip gelmeyeceği muamma gelse de dolar kurundan dolayı pahalıya gelebilir riske atmak istemiyorsan matcha al direkt bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı