3000 TL'ye kadar klavye onerisi

Arkadas dolandiriciymis. Birden fazla kisiyi ayni sekilde dolandirmis.

Savciliga gitmek disinda cozum yok. Gamepower Saber RGB ile devam.

Demiştim hocam, yarın ilk işiniz karakola gitmek olsun. Peşini bırakmayın, başkalarına da aynısını yapmasın.

Yapmis ki. Adam taktigini bulmus. Bir şey olmuyor adama.

Herkese yakın zamanda birden yaptığını düşünüyorum, yoksa bu kadar uzun süre duramazdı. Dediğim gibi boş yere paranızı yedirmek yerine üstüne gidin bu konunun bence.

Azmi Tanoglu. Konyada yasiyor. Internete ismini yazarsaniz bu forumda da konusu var. Oldukca unlu bir dolandiriciymis kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Azmi Tanoglu. Konyada yasiyor. Internete ismini yazarsaniz bu forumda da konusu var. Oldukca unlu bir dolandiriciymis kendisi.

Kargo şirketini arayıp nereden kargolandığını, şube bilgisini ve gönderenin iletişim bilgilerini isteyin, dolandırıcılık olayı olduğunu da belirtin ki versinler. Bunlarla beraber yarın sabah işiniz yok ise karakola gidin, o kişiye rahat vermeyin. Madem o kadar ünlü, siz de balonunu söndürün hocam az kurcalarsanız yaparsınız, kimse %100 anonim değil.

Size zahmet iletişime geçtiğiniz yerin linkini ve profilini atar mısınız? @Beyaz_G

Lütfen peşini bırakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İletisim derken?

Bunu ben de gördüm, bu kişiyle nereden konuştunuz acaba? İletişimden kastım kargoya verilirken göndericinin kullandığı cep telefonu numarası ve isim soyismi.

@Beyaz_G isterseniz bir konu açıp beni etiketleyin hocam, diğer hocalarım da yardım ederse sizin işinize yarayacak birkaç bilgi edinebiliriz.

WhatsApp yardımıyla konustum. Arkadas arada dolandırıcılık yapıyor galiba. Bana denk gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…