Hayırlısıyla alırsınız hocam paranızı, hatta daha fazlasını bile alırsınız. Zaten bulunması kolay biri gibi geldi, sonrasında yapmanız gereken tek şey size söylediklerinden ufak açıklarını bulmak.
Para umurumda degil. Bu kendisine her turlu lafin edilmesini hak eden sempanze ile ayni IQ seviyesine sahip arkadasin ceza almasini istiyorum. Parayi almamiz uzun surecek. Belki bu yil bile alamayiz.
Para umurumda degil. Bu kendisine her turlu lafin edilmesini hak eden sempanze ile ayni IQ seviyesine sahip arkadasin ceza almasini istiyorum. Parayi almamiz uzun surecek. Belki bu yil bile alamayiz.
Yani bu herif her turlu kurtulmus. Biz de normal bir dava acmayi dusunuyoruz diger dolandirilanlarin yaptigi gibi.
Azmi Tanoğlu. Ismini yeniden yazayim da insanlar arastiracak falan olursa direkt ciksin mesaj. Bu adam dolandirici. Ilanini gordugunuzde sikayet edin ve asla alisveris yapmayin.
Dolandırıcı Azmi Tanoğlu nun kişisel sayfasıdır. Konya meram da yaşan ben insanları internet üzerinden eticaret amacıyla dolandırmaktayım.
azmi-tanoglu-konya.netlify.app
Azmi Tanoğlu ile anlaşmaya vardik. Tum parami geri aldim. Kendisi hakkinda daha fazla yorum yapmayacagim. Gercekten dedigi gibi karisiklik olmus olabilir. Dedigim gibi kendisiyle aramizda sorunu cozduk ve kendisiyle herhangi bir sorunum kalmadi.