Bütçe kısıtlamasa açıkçası Asus dışında klavye önermezdim. Bütçeye yönelik bir cevap oluşturdum ve ayrıca spesifik bir model de önermedim. Bu ne nefrettir?XPG summerone red switch. 3000 TL'den yüksek fiyatlta ama biraz araştırırsan uyguna bulunabilir. Evet biliyorum 3000 TL üstü bu klavye ama gayet güzel.
Switch fark etmez. Yurt disi olmasin yeterli. @kxy
AK820 nasil peki? Sesi hosuma gitti ufak bir ekraninin bulunmasi da.![]()
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Daha F/P tarafta mad68he ve Akko Monsgeek FUN60'ta tercih edilebilir. %100 isteniyorsa Akko'nun modelleri var atabilirim.
Cikartmaz hocam iyi markalardır Akko ve attıklarım. Ajazz in klavyeleri hakkinda cok bilgim yok yorum yapmam yanlis olur.AK820 nasil peki? Sesi hosuma gitti ufak bir ekraninin bulunmasi da.
Bir de %100 modelleri atabilir misiniz? Bir bakayim. Bu arada Akko gibi markalari ilk defa duyuyorum. Surekli onerilen markalar ama uzun omurde sorun cikartmaz degil mi? 1 kere alip uzun sure kullanacagim.
Başka önerileriniz yok değil mi? %75 olur fark etmez. B75 Pro hoşuma gitti şu anlık.Cikartmaz hocam iyi markalardır Akko ve attıklarım. Ajazz in klavyeleri hakkinda cok bilgim yok yorum yapmam yanlis olur.
![]()
AKKO 3098B Plus Black - Gold RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Klavye ile birlikte gelen özel anahtarlar ile özelleştirme yapabilir ve klavyenize daha da renk katabilirsinizwww.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.