3000 TL'ye kadar PC için oyun kolu önerisi

srberkaygok

Hectopat
Daha fazla  
Çakma DS4 kolum bozulduktan sonra adamakıllı bir gamepad alma kararına vardım, birkaç gündür araştırıyorum ve şu gamepadler öne çıktı:

8BitDo Ultimate 2C
EasySMX X20
GameSir Cyclone 2
8BitDo Ultimate Hall Effect 2.4G

Bu kollardan birini almayı düşünüyorum bilgisayar için ve aldıktan bir iki ay sonra herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Çakma DS4 kolum bozulduktan sonra adamakıllı bir gamepad alma kararına vardım, birkaç gündür araştırıyorum ve şu gamepadler öne çıktı:

8BitDo Ultimate 2C
EasySMX X20
GameSir Cyclone 2
8BitDo Ultimate Hall Effect 2.4G

Bu kollardan birini almayı düşünüyorum bilgisayar için ve aldıktan bir iki ay sonra herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Cyclone 2 TR'de yok diye biliyorum ama sorunsuz alabiliyorsan alabilirsin çok iyi kol. Onun dışında Easysmx X20 alabilirsin.

Xbox 9. nesil iyi bir kol değil. Her konuda 9. nesil öneriyosunuz onunla aynı fiyata tonla daha iyi kol var.

Cyclone 2 TR'de yok diye biliyorum ama sorunsuz alabiliyorsan alabilirsin çok iyi kol. Onun dışında Easysmx X20 alabilirsin.

Xbox 9. nesil iyi bir kol değil. Her konuda 9. nesil öneriyosunuz onunla aynı fiyata tonla daha iyi kol var.
Çıktığından beri 2 tane kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatı iyi. Neden önermeyeyim?

Çıktığından beri 2 tane kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatı iyi. Neden önermeyeyim?

Bende kullandım. 5 senelik bir kol üstüne çok daha özellikli teknolojik kollar geldi ayrıca senin sorun yaşamaman kimse yaşamıyor anlamına da gelmiyor. Benim elimdeki kol sıkıntı çıkardı. Arkadaşımdaki kol sıkıntı çıkardı. Bugün daha forumda 1 kişi aldığı 2 haftalık kolun bozulduğuna dair konu açtı. Çok fazla sıkıntı çıkaran bir kol ki Microsoft düzgün garanti hizmeti sunmuyor bile. Amazondan almadıysan elinde kalıyor kol. Artık güncelde çok fazla kol varken ve adam bunları araştırmışken adamın düşündüğü kollardan daha kötüsünü önermek yanlış yönde bilgilendime yapmaktan başka bir şey olmuyor maalesef.

Bu kolun diğer kollardan özellik ve joystick kalitesi olarak daha kötü olduğunu gördüm birçok yerde. Drift sorunu olabiliyormuş hall effect olmadığı için.

Cyclone 2 TR'de yok diye biliyorum ama sorunsuz alabiliyorsan alabilirsin çok iyi kol. Onun dışında easysmx X20 alabilirsin.

Easysmx X20 iyi bir kol olduğunu gördüm ancak 8BitDo ile arasındayım. Hall effect olarak easysmx X20 hem joystick hem triggerda olduğu için daha iyi. Ancak 8BitDo daha fazla kullanılıyor gibi tam emin olamadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı