Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2023 #1 Onerılerınızı beklıyorum. Farem ve kulaklıgım beyaz klavyede beyaz olursa sevınırım. Kablosuz olursa da ıyı olur. Switch olarak da blue hariç hepsi okey.
Onerılerınızı beklıyorum. Farem ve kulaklıgım beyaz klavyede beyaz olursa sevınırım. Kablosuz olursa da ıyı olur. Switch olarak da blue hariç hepsi okey.
T TilkiMilki Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 17 Ekim 2023 #2 Beyaz olması zorunlu değilse. Açık ara en beğendiğim klavyelerden. SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com TilkiMilki dedi: Beyaz olması zorunlu değilse. Açık ara en beğendiğim klavyelerden. SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Beyaz olsun dersen de böyle bir klavye var, mouse olarak çok güzel iş çıkartıyorlar ama klavyeleri nasıl hiç bilmiyorum. Glorious Gmmk2 Qtr Modüler Mekanik Klavye %65 Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Glorious Gmmk2 Qtr Modüler Mekanik Klavye %65 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Beyaz olması zorunlu değilse. Açık ara en beğendiğim klavyelerden. SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com TilkiMilki dedi: Beyaz olması zorunlu değilse. Açık ara en beğendiğim klavyelerden. SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Beyaz olsun dersen de böyle bir klavye var, mouse olarak çok güzel iş çıkartıyorlar ama klavyeleri nasıl hiç bilmiyorum. Glorious Gmmk2 Qtr Modüler Mekanik Klavye %65 Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Glorious Gmmk2 Qtr Modüler Mekanik Klavye %65 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
E efelerinefesi98 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Ben de Amazon.com.tr bunu tavsiye ederim switchleri müthiş.