Yaklaşık 3 yıldır Monster'ın klavyesini kullanıyordum ve memnundum ancak şu birkaç gündür bazı tuşlar çalışmamaya başladı, benzer özelliklere sahip (switch ve ses çarkı gibi) ne şıklarım var?
Bütçe belirtilmiş ben görmemişim hocam.Yaklaşık 3 yıldır Monster'ın klavyesini kullanıyordum ve memnundum ancak şu birkaç gündür bazı tuşlar çalışmamaya başladı, benzer özelliklere sahip (switch ve ses çarkı gibi) ne şıklarım var?
VGN V87 Mekanik Klavye [Ön Sipariş] bakabilirsinYaklaşık 3 yıldır Monster'ın klavyesini kullanıyordum ve memnundum ancak şu birkaç gündür bazı tuşlar çalışmamaya başladı, benzer özelliklere sahip (switch ve ses çarkı gibi) ne şıklarım var?
Boyut tercihiniz nedir hocam?
Ajazz AK820 Pro Siyah bu bütçeye alınabilecek en iyi klavyelerden biri.
Tam boy hocam.
Numpad i olan bir model yok mu hocam.
hocam biraz bağımsız olacak ama sizi yakalamışken sormak istiyorum mchose g75 pro klavyeden monsgeek m1 v5 modeline geçilir mi hangisinin switchi daha iyi sizce ?![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Hocam VGN S99 önerebilirim tam boy kullandım güzeldi fakat artık tam boy pek sarmıyor ya
Hocam biraz bağımsız olacak ama sizi yakalamışken sormak istiyorum MCHOSE G75 Pro klavyeden Monsgeek M1 v5 modeline geçilir mi hangisinin switchi daha iyi sizce?
Anladım hocam teşekkür ederim.Switch olarak çok fark yaşamazsın. Alüminyum kasa istiyorsan geçebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.