3000 TL'ye oyun bilgisayarı tavsiyesi

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Açıkçası bu donanım,özellikle de ekran kartı,konusu bizim gibi deneyimsizler için oldukça karışık...Sanırım çeşitliliğin en fazla olduğu alanın ekran kartı olması da bunun bir sebebi.Sizin tabirinizle "bakkal amcalar"da işimizi daha da zorlaştırmaktan geri kalmıyorlar.Uzun süredir araştırma halindeyim.Benim istediğim,beni en rahatça 3-5 yıl idare edebilecek bir notebook.

Son olarak,Monster'ın Q72MS modeli gözüme takıldı.Ama onda da 3D özelliği yokmuş.Hem monitörü 3D desteklemiyormuş,hem de destekleyen monitörlere takılsa bile,ekran kartı yetersizmiş.En azından bana söylenen bu...HP ENVY ve Asus G51JX beklentilerimi karşılayan bir modeller,fakat onların da fiyatı benim limitimin(3100 TL) üstünde.
Bu işi yakından takip eden biri olarak sizin tavsiyeniz nedir?
 
Söz konusu 3D olunca şu anda en iyi çözüm NVIDIA. Fakat GTX 460M modelli ürünler de sizn limit aşıyor. Bu durumda 3D’yi basitçe unutacaksınız. Size tavsiyem çok yakında ülkemize gelecek olan MSI’ın GX680 modeli.

Ayrıca yakında GTX 560M’li modeller gelecek. Onları da tercih edebileceksiniz.
 
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı