3000 TL'yi aşmayacak klavye önerisi

Bütçe
3000

TR_Smash_exe

Hectopat
Daha fazla  
3000'i aşmayacak şekilde alabileceğim alüminyum kasa, manyetik switch ve mini diyebileceğimiz bir klavye var mı? Yoksa bu civarda alınabilecek en F/P ürün hangisidir.

3000'i aşmayacak şekilde alabileceğim alüminyum kasa, manyetik switch ve mini diyebileceğimiz bir klavye var mı? Yoksa bu civarda alınabilecek en F/P ürün hangisidir.
AL kasa zor bu bütçede. Neden manyetik istiyorsunuz?

EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye Alu kasayı bu bütçeye ikinci elde bulursunuz, bütçenizi 4-5k civarına cıkarmanız gerek, manyetikte önermiyorum bu bütçelerde, normal klavyelerden pek farkları yok, hissiyat açısındanda daha kötü.

İkinci el sitelerinden alırım diyorsan aklımda var 2-3 model atabilirim ama sıfır istiyorsan o fiyata zor alu kasa.

Manyetik ve alu kasa bütçene uygun var aslında ama hem ses olarak iyi olduğunu düşünmüyorum hem de bu bütçelerde mekanik klavyeler daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Yine de alırım diyorsan sana kalmış.

Al kasa zor bu bütçede. Neden manyetik istiyorsunuz?

Mekanik vardı zaten bir de manyetiği deneyimlemek istiyorum.

EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye alu kasayı bu bütçeye ikinci elde bulursunuz, bütçenizi 4-5k civarına cıkarmanız gerek, manyetikte önermiyorum bu bütçelerde, normal klavyelerden pek farkları yok, hissiyat açısındanda daha kötü.

Bu W60 olsun MCHOSE Ace68 olsun bu tarzlar iş görmez mi?

İkinci el sitelerinden alırım diyorsan aklımda var 2-3 model atabilirim ama sıfır istiyorsan o fiyata zor alu kasa.

Manyetik ve alu kasa bütçene uygun var aslında ama hem ses olarak iyi olduğunu düşünmüyorum hem de bu bütçelerde mekanik klavyeler daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Yine de alırım diyorsan sana kalmış.

Alüminyum kasa olmadan önerebileceğiniz var mı?

Alüminyum kasa olmadan önerebileceğiniz var mı?
Manyetik olarak soruyorsan Mchose Ace60, Ace68, W60 vb. çok model var yani ama alu olsun diyorsan bu bütçede tek seçenek Alux68 manyetikler arasında. Donanım olarak mchoselar daha iyi ses olarak ise W60 daha iyi.
Yani mekanikler kadar iyi olmasa da gasket mount olduğu için diğer manyetiklerden iyi sayılır ses olarak.

Manyetik olarak soruyorsan MCHOSE Ace 60, ace68, W60 vb. çok model var yani ama alu olsun diyorsan bu bütçede tek seçenek alux68 manyetikler arasında. Donanım olarak MCHOSE'lar daha iyi ses olarak ise W60 daha iyi.
Yani mekanikler kadar iyi olmasa da gasket Mount olduğu için diğer manyetiklerden iyi sayılır ses olarak.

Peki W60 mı yoksa MCHOSE mu sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı