1660 almayı düşünüyorum. Süper ya da Gaming X falan fark etmez bütün GTX 1660 modelleri arasında en iyisi sizce hangisi (fabrikadan OC'lu olursa daha iyi olur)
Inno3D GTX1660 Ti Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Palit GTX 1660 Ti DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus TUF-GTX1660TI-O6G-EVO-GAMING 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus TUF-GTX1660TI-O6G-EVO-GAMING 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam keyfini kaçırmak gibi olmasında 1660S modellerinde top flickering denilen sorun var. Bende almıştım iade ettim şimdi 3060 modelini bekliyorum uygun olmazsa 2060 alacağım boşa zarara gireceğim ne güzel 1660S kullanacaktım Eğer paran varsa Ti modelini al onlarda bu sorun yok gibi.
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti OC GV-N166TOC-6GD 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.