30000 TL PC toplama önerisi

Bütçe
35000
Alınır ama o fiyata değil.

30.000 TL kasa, geri kalan 5.000 TL'yi monitör için mi ayırdınız?

Evet hocam monitör için ayırmıştım ve monitörü sipariş ettim bir tek PC kaldı. Bu bütçeye ne alınabilir? Hem oyun hem yazılım için bir şey arıyorum.

O PC'de anakart kabloları falan arkaya takılıyor, kablo kirliliği yok. Bu yüzden biraz pahalı. Farklılık istiyorsanız alınabilir, özel bir sistem.

Ama kasada hiç fan yok, fanlı olsa iyi olurmuş.

Bu sistem de 4060 Ti içeriyor, 11k daha ucuz:

Evet hocam dediklerinize katılıyorum. Ayrıca İtopya'dan önerme şansınız var mı çünkü Ankara'da şubesi varmış oraya gidip alacağım.

ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 7 7700/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM ayrıca bu da alınabilir gibi duruyor ne dersiniz?

@xhanxgen SSD çöp, PSU kalitesiz. 8 GB VRAM, 1080p için yeterli. Neye göre yetersiz kalıyor diyorsunuz? 3-5 kişinin yazdığı şeyi ezberlemeyin.

Hocam 1080p için yeterli diyorsunuz 1080p için 30klık PC almasınada gerek yok, RTX3060 bile 1080p bütün oyunları 1080p Ultra ayarlar 60FPS'de oynatır, 30kya 2K ve 4K oyun oynatabilecek bir sistem varken neden 1080p ile yetinilir ki? PSU ve SSD sonradan değiştirilebilecek parçalar onlar yüzünden sistemin performansından fedakarlık edilmesi doğru değil bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
4060Ti 2K çözünürlükte de rahat oynatıyor zaten. Şu 8 GB ekran kartı yetmez lafını bırakalım. Şu an için oyunların büyük bölümünde yetiyor. 3-5 yeni oyunda VRAM sıkıntısı yaratabiliyor. Mesela TLOU. O da optimizasyon özürlü.

Elbette 16 GB VRAM'li ekran kartı çok daha iyi ve mantıklı fakat 8 GB hâlâ yeterli. Yetiyor ki üretiliyor.

Attığınız sistemle benim attığım sistem arasında 7K fark var. 7K'ya değecek bir fark var mı sizce?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı