Gyegejwu
Hectopat
Daha fazla
Ben sadece ne kadar FPS kaybı olur diye sordum. Niye böyle atarlı konuşuyorsunuz?Ölçmedik ki birader, kasana takılı değil mi? Gir test et.
Hayır işlemciye ve ekran kartına yaptım. Ancak bu seferde RAM'de sanırsam sıkıntı çıktı. 3000MHZ'de PC çöküyor. O yüzden 2800MHZ'e indirdim.3000MHz RAM'e OC yapıp nasıl 2800MHz'de kullanıyorsun? Tersten mi yapıyorsun OC'yi?
Hayır işlemciye ve ekran kartına yaptım. Ancak bu sefer de RAM'de sanırsam sıkıntı çıktı. 3000MHz'de PC çöküyor. O yüzden 2800MHz'e indirdim.
Apu sistem. Zaten az önce siz "APU sistemde önemli" deyince sordum.İyi yapmışsın ama işlemcinin ve ekran kartının modelini soyler misin?
APU sistem. Zaten az önce siz "APU sistemde önemli" deyince sordum.
İşlemci: Ryzen 3 4300GE.
Yardım için sağ olun.Tamam overclock yapılır ama PC çok ısınmasın işlemci sıcaklık değerlerini kontrol etmeyi unutma![]()
Ben de bilemeyiz dedim. Kimse bilemez, bilmenin yolu yok. Buraya rakam yazan herkes kafadan sallıyordur. Parçalar elinin altında değil mi? Gir oyuna test et. Hem sen öğrenmiş olursun hem de biz. Ve evet, APU sistemde RAM frekansı önemli.Ben sadece ne kadar FPS kaybı olur diye sordum. Niye böyle atarlı konuşuyorsunuz?
Ben overclock yaptım. Bir daha Default hale getir, bir daha overclock yap, RAM'i 3000'e çek sonra tekrardan 2800 MHZ'e çek baya zor. O yüzden biraz daha kolay olsun diye soru sordum.Ben de bilemeyiz dedim. Kimse bilemez, bilmenin yolu yok. Buraya rakam yazan herkes kafadan sallıyordur. Parçalar elinin altında değil mi? Gir oyuna test et. Hem sen öğrenmiş olursun hem de biz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.